Antena 3 CNN Show Studiu: Doar 3% dintre românce se consideră frumoase

Studiu: Doar 3% dintre românce se consideră frumoase

Studiu: Doar 3% dintre românce se consideră frumoase
Sursa foto: Foto: drrobynsilverman.com
17 Iun 2011   •   09:49

Frumuseţea este o calitate dobândită, nu una înnăscută, susţin majoritatea româncelor, potrivit unei cercetări realizate în 20 de ţări pe un eşantion de 6. 400 de femei cu vârsta cuprinsă între 18 şi 64 de ani. Cercetarea arată că doar 3% dintre românce se consideră frumoase, 59% nu pot spune că sunt frumoase, iar 2% se consideră atrăgătoare.

Deşi sunt critice cu ele însele, 95% dintre femeile de la noi din ţară consideră că fiecare femeie are ceva frumos şi poate fi frumoasă la orice vârstă. Studiul mai arată că 78% dintre conaţionale se declară cel mai aprig critic al felului cum arată, clasându-se pe locul întâi în topul global.

Când sunt întrebate ce le place la ele, româncele vorbesc în primul rând despre ochi - după cum au răspuns 50% dintre intervievate, zâmbet - 27%, şi păr - 26%. În ceea ce priveşte succesul pe plan profesional, 73% dintre românce consideră că femeile frumoase au mai multe şanse de reuşită.

Procentajul din România este cel mai ridicat, 58% dintre femei crezând acest lucru la nivel global şi doar 45% în Marea Britanie.

 



×
Subiecte în articol: romance frumusete
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close