Antena 3 CNN Show Surpriză de proporții! Cine este noul iubit al Andreei Mantea. Nimeni nu și-ar fi imaginat

Surpriză de proporții! Cine este noul iubit al Andreei Mantea. Nimeni nu și-ar fi imaginat

Andreea Mantea a avut o viață sentimentală tumultoasă. O peroadă a avut o relație și Ștefan Stan, fost câștigător al emisiunii-concurs, Vocea României, apoi a crezut că și-a găsit jumătatea pentru toată viață în persoana sportivului Cristi Mitrea.

Surpriză de proporții! Cine este noul iubit al Andreei Mantea. Nimeni nu și-ar fi imaginat
de Georgiana Adam    |    30 Iun 2020   •   09:35

Împreună cu acesta are chiar și un copil, pe care-l iubește mai mult decât orice. Vedeta Kanal D l-a crescut mai mult singură întrucât inițial tată băiețelului nici nu a vrut să audă de el. Ulterior, relația dintre cei doi a devenit mult mai bună, iar acum Cristi Mitrea își vizitează des copilul. Mulți au crezut și că ar forma un cuplu cu Andreea Mantea, doar că apropiați ai acesteia au dezvăluit pentru Ciao.ro că lucrurile nu stau deloc așa.

Cine este iubitul Andreei Mantea

„Andreea are iubit, de 4-5 ani, și este foarte fericită. Băiatul chiar o iubește. E un tip simplu, educat, cu mult bun simț și care o iubește, o adoră pe Andreea. Nu este băiat de bani gata și nici super afacerist. Este un om căruia nu îi este străin domeniul în care lucrează Andreea. Și el lucrează în televiziune! Sunt de 4-5 ani împreună și se înțeleg foarte bine.

Într-adevăr, pe degetul Andreei a apărut și un inel de o perioadă, și da, seamănă cu un inel de logodnă! Însă ea nu-și pune viața sentimentală pe tavă și nici nu dă detalii despre ea. Cert este că e fericită și liniștită! A găsit la băiatul acesta fix ce caută: iubirea curată și adevărată“, au declarat surse din anturajul prezentatoarei show-ului matrimonial „Puterea Dragostei“ pentru ciao.ro.

×
Subiecte în articol: Andreea Mantea iubit
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close