Antena 3 CNN Show Surpriză de proporții! Cu ce televiziune a semnat Andreea Mantea și ce emisiune va prezenta

Surpriză de proporții! Cu ce televiziune a semnat Andreea Mantea și ce emisiune va prezenta

Vedeta Kanal D, Andreea Mantea, a anunțat recent că nu va mai prezenta sezonul 3 al emisiunii Puterea Dragostei. Locul ei va fi luat de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută publicului larg după ce a concurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”.

Surpriză de proporții! Cu ce televiziune a semnat Andreea Mantea și ce emisiune va prezenta
de Laura Dinu    |    17 Iul 2020   •   10:40

Invitată într-o emisiune televizată, vedeta a anunțat că nu va renunța la televiziune. Recent întoarsă în țară din Turcia, unde a stat plecată pentru filmările emisiunii ”Puterea dragostei”, Mantea a apărut în fața telespectatorilor pentru a povesti din experiențele ei de până acum, de la filmări, dar și pentru a vorbi despre emoțiile ce o încearcă în așteptarea finalei celui de-al doilea sezon al show-ului matrimonial.

Printre altele, vedeta a dezvăluit că pregătește un nou proiect, tot la postul de televiziune Kanal D, scrie Click.

„V-am pregătit o mare surpriză, nu scăpați de mine! Aș putea să va dau un indiciu: voi avea un partener!”, a dat vedeta vestea cea mare.

”A fost o perioadă foarte intensă pentru mine!”

Emisiunea Puterea Dragostei se filmează în Turcia, iar Andreea Mantea a decis să se retragă după doua sezoane. Ea l-a avut alături pe fiul ei David, pe care intenționează să-l aducă în România pentru a se bucura de familie și prieteni. Aceasta și-a dorit foarte mult să se întoarcă acasă.

„A fost o perioadă foarte intensă pentru mine. A fost dificil în perioada pandemiei pentru că mi-a fost imposibil să mă întorc acasă, să îmi văd familia, prietenii. Acum îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei, abia aștept să revin în România! Pe cât de tare mi-au umplut sufletul fericirea și trăirile concurenților, pe atât de tare îmi doresc și abia aștept să îmi văd copilul bucurându-se alături de bunici și de prietenii lui din România”, a declarat Andreea Mantea.

Cine îi ia locul Andreei Mantea la emisiunea Puterea Dragostei

Andreea Mantea va fi înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu, care a devenit cunoscută publicului larg după ce a concurat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Cristina a prezentat alături de Victor Slav emisiunea Îmi place dansul și a avut o rubrică în emisiunea lui Teo Trandafir.

×
Subiecte în articol: Andreea Mantea
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close