Antena 3 CNN Show Tabloid Adevărul despre moartea Ilenei Ciuculete! Cum de artista nu a avut simptome, deși era grav bolnavă

Adevărul despre moartea Ilenei Ciuculete! Cum de artista nu a avut simptome, deși era grav bolnavă

Adevărul despre moartea Ilenei Ciuculete! Cum de artista nu a avut simptome, deși era grav bolnavă
de S.T.    |    16 Mar 2017   •   21:36

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la vârsta de 59 de ani.

Ileana Ciuculete a murit. „Parca s-a rupt ceva din inima mea. Acum o luna ea canta, era vesela. Era la o petrecere unde a facut un spectacol extraordinar. Totul a decurs normal. Dupa care a simtit o galma langa ficat, a simtit o durere, a doua zi s-au dus la medic si nu s-a mai putut face nimic. In doua saptamani s-a dus. Ea nu a zacut, ea s-a stins ca o lumanare care arde si atat. Nu a avut dureri. Cornel este dezastat, nici nu realizeaza. Ei si-au gasit sufletele pereche. Ei au format un cuplu cum rar vezi.  La ultima filmare cand ne-am intalnit mi-a zis ca simte ca este ca un munte, ca nu o poate darama nimic. Pacat ca s-a dus prea devreme. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihnesca in pace”, a declarat Elena Merișoreanu pentru WOWbiz.

Pacientul cu hepatita C poate avea manifestări extrahepatice (artralgii, mialgii, prurit), poate fi simptomatic (icter, astenie fizica marcata) sau asimptomatic.

Semnele și simptomele clinice pot fi absente în hepatita cronică, pâna la apariția semnelor de decompensare hepatică – ascita, icter, encefalopatie hepatică.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close