Antena 3 CNN Show Tabloid Irinel Columbeanu: Scrisoarea Monicăi este un scenariu prost. Cazul a ajuns în Parlament

Irinel Columbeanu: Scrisoarea Monicăi este un scenariu prost. Cazul a ajuns în Parlament

Irinel Columbeanu: Scrisoarea Monicăi este un scenariu prost. Cazul a ajuns în Parlament
Sursa foto: Foto: INTACT Images
12 Mai 2011   •   19:30

Monica Columbeanu a plecat în Statele Unite pentru binele fetiţei sale. Cel puţin asta susţine Monica. Soţia omului de afaceri a trimis o scrisoare presei explicând că are nevoie de bani pentru a-şi creşte fiica şi de aceea a acceptat contractul din America.

Ramona Gabor a dat detalii despre plecarea în Statele Unite a Monicăi. "Este un contract care ii va oferi liniste financiară şi siguranţă pe viitor. este vorba despre ceva bani care nu sunt deloc de neluat in seamă. Bani pe care în România nu avea cum sa-i facă", spune Ramona.

Irnel Columbeanu a declarat, în direct, pentru emisiunea “Acces Direct” că Monica este, într-adevăr, din ce în ce mai rănită, dar că “singurele persoane care o rănesc sunt colaboratorii săi, care o pun să facă numai prostii.”

 


Omul de afaceri susţine că Monica a plecat din Bucureşti “pe blat”, spre Timişoara, de unde Monica s-ar pregăti să plece din ţară.

Între timp, cazul a ajuns în atenţia Parlamentului României. Nicolae Paun, preşedintele Comisiei pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor a luat atitudine. Îi cheamă la audieri pe reprezentanţii Direcţiei pentru Protecţia Copilului cat şi pe părinţii micuţei Irina Columbeanu.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close