Antena 3 CNN Show Tabloid Monica Tatoiu, spaima şoferilor din Bucureşti. 15 conducători auto au fost deja amendaţi după ce au fost pârâţi de ea

Monica Tatoiu, spaima şoferilor din Bucureşti. 15 conducători auto au fost deja amendaţi după ce au fost pârâţi de ea

Monica Tatoiu, spaima şoferilor din Bucureşti. 15 conducători auto au fost deja amendaţi după ce au fost pârâţi de ea
20 Noi 2016   •   09:39

Aflata in concediu in Caraibe, impreuna cu sotul, Monica Tatoiu a primit acum cateva zile un raspuns pe mail din partea Politiei Romane, la o plangere facuta la inceputul lunii noiembrie. Victor si Monica Tatoiu semnalasera autoritatilor faptul ca pe strada pe care locuiesc in Bucuresti se parca aiurea, blocandu-se iesirile din garaj sau accesul masinilor de gunoier.

"In urma verificarilor efectuate, s-a constatat ca aspectele semnalate se confirma, motiv pentru care zona la care faceti referire a fost monitorizata de catre agentii de politie rutiera, ocazie cu care au fost identificati si sanctionati contraventional un numar de 15 conducatori auto, pentru nerespectarea prevederilor care reglementeaza opririle si stationarile neregulamentare", acesta a fost raspunsul sefului brigazii rutiere care s-a ocupat de sesizare. Satisfacuta de reactie, Monica Tatoiu a marturisit: "In 7 zile, 15 conducatori auto care au imcalcat codul rutier pe strada "Aici se respecta legea" au fost sanctionati de politie. Masina de gunoi si iesirile dim garaje sunt protejate. Depinde de noi sa traim civilizat. MULTUMESC Politiei Municipiului Bucuresti".

×
Subiecte în articol: Monica Tatoiu
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close