Antena 3 CNN Show Tabloid Tatăl copilului Andreei Mantea, probleme grave de sănătate

Tatăl copilului Andreei Mantea, probleme grave de sănătate

Tatăl copilului Andreei Mantea, probleme grave de sănătate
Sursa foto: foto: Facebook
12 Apr 2016   •   09:18

A suferit o accidentare gravă şi a crezut că va trebui să renunţe definitiv la sport. Deşi medicii i-au spus să nu mai forţeze mâna, tatăl băieţelului Andreei Mantea a riscat totul şi a câştigat trei medalii la Campionatul European de ju jitsu, potrivit cancan.ro.

A devenit celebru după ce a participat la emisiunea ”Burlăciţa”, acolo unde a reuşit să o cucerească pe Andreea Mantea. În timpul emisiunii, dar şi după terminarea filmărilor, atât publicul, cât şi apropiaţii, crdeau ca relatia brunetei cu luptătorul este una de fatada, de dragul show-ului.

De abia atunci când Andreea Mantea a anunţat că este însărcinată, toţi şi-au dat seama că ea şi luptătorul MMA chiar trăiesc o poveste de dragoste. Din păcate, relaţia lor s-a terminat când vedeta Kanal D era însărcinată în cinci luni.

Între timp, viaţa luptătorului MMA a fost dată peste cap de o lovitură primită la un antrenament. Sportivul a suferit o operaţie la umăr şi spera ca recuperarea să fie una uşoară.

Lucrurile nu au ieşit deloc aşa cum şi-a dorit el, aşa că luptătorul a avut nevoie de o altă intervenţie şi de multe ore de recuperare. Totul a fost un succes, însă, medicii i-au sugerat clar fostului iubit al Andreei Mantea că trebuie să renunţe la sport, pentru ca ar putea ajunge să nu îşi mai simtă deloc mâna.

Sportivul nu numai că nu a ascultat,  dar a şi revenit În ring, iar săptămâna trecută a câştigat trei medalii la Campionatul european de ju Jitsu.
 

 

Bronz la Campionatul European No Gi!! Bronz categorie si după 2 victorii si o înfrângere, bronz la Open Class !! Asa...

Posted by Cristian Mitrea on Sunday, April 3, 2016

×
Subiecte în articol: Andreea Mantea
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close