Antena 3 CNN Show Țeapa colosală luată de Jador, chiar de la prietenii lui: "Ce înseamnă facerea de bine. Aveți grijă!"

Țeapa colosală luată de Jador, chiar de la prietenii lui: "Ce înseamnă facerea de bine. Aveți grijă!"

Cântărețul de manele, Jador a mărturisit în spațiul public care a fost țeapa uriașă pe care și-a luat-o de la un prieten după ce a încercat să facă un bine.

Țeapa colosală luată de Jador, chiar de la prietenii lui: "Ce înseamnă facerea de bine. Aveți grijă!"
Sursa foto: Jador | Facebook
de Georgiana Adam    |    23 Mar 2024   •   19:16

Jador a rămas fără bunuri din casă după ce chiriașul pe care a vrut să îl ajute i le-a vândut.

Cântărețul de manele a fost victima unei înșelăciuni dureroase. Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Jador a transmis un mesaj puternic de avertisment fanilor săi, îndemnându-i să fie atenți cui dau bani și pe cine ajută.

"Pentru cei care îmi cer bani împrumut, am dat bani împrumut frizerului meu, lui Gabi, și nici nu mi-a dat banii înapoi, nici nu mă tunde.

Măcar de mă tundea de banii ăia. Așa că nu-mi mai cereți bani împrumut!", a spus Jador.

Acesta a continuat povestind o altă întâmplare asemănătoare. "Și ca să vedeți ce înseamnă facerea de bine, Robert Ionescu l-a luat pe un băiat, l-a crescut cu el în Dubai, i-a dat să mănânce, i-a plătit în fiecare zi masa, cazarea, tot! El nu făcea nimic, doar din milă, pentru că el nu avea părinți.

A venit în țară, ăsta era prietenul frizerului meu și acest frizer mi-a zis să-l bag și pe ăsta la mine în chirie și l-am băgat fără să-i iau un leu chirie, m-a lăsat cu datorii la întreținere și la lumină, la gaze.

Mai mult decât atât, mi-a vândut și lucrurile din casă. Aveți grijă cui faceți bine, mai ales acestui frizer nenorocit!”, a spus cântărețul pe Insta Story, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: Jador teapa
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close