Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Alături de americani şi Obama. Nadia Comăneci susţine candidatura oraşului Chicago pentru organizarea JO din 2016

Alături de americani şi Obama. Nadia Comăneci susţine candidatura oraşului Chicago pentru organizarea JO din 2016

Alături de americani şi Obama. Nadia Comăneci susţine candidatura oraşului Chicago pentru organizarea JO din 2016
01 Oct 2009   •   16:57

Nadia Comăneci susţine candidatura Statelor Unite pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2016. Cele 4 oraşe unde ar putea avea loc competiţa sunt Chicago, Madrid, Rio de Janeiro sau Tokyo. Comitetul Olimpic Internaţional va decide învingătorul vineri seară, la Copenhaga.

Chicago este unul dintre oraşele favorite pentru organizarea Jocurilor Olimpice din 2016. Dintre personalităţile care fac lobby pentru oraşul american se numără şi fosta campioană olimpică la Montreal, Nadia Comăneci. "M-am născut în România, dar trăiesc în Statele Unite din 1991 şi m-am căsătorit cu cineva din Chicago, Bart Conner", a spus fosta gimnastă.

Chicago beneficiază de un sprijin important şi din partea oficialilor americani. Pentru a susţine oraşul, la Copenhaga este aşteptat şi preşedintele american Barack Obama.

Nadia este însă legată emoţional de Chicago pentru că este oraşul de origine a soţului ei. "De cele mai multe ori Bart ascultă de tot ce spun eu, dar de data asta cred în cuvintele lui şi în tot ce a realizat el venind din Chicago şi în tot ce a făcut în această campanie. Aşa că sunt o nevastă ascultătoare, ascult de soţul meu şi sunt foarte fericită ca fac parte din echipa Chicago. Hai Chicago!", a mai spus Nadia.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Barack Obama JO 2016
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close