Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Gimnastică artistică: Andreea Munteanu a cucerit aurul la bârnă, la Europenele de la Montpellier

Gimnastică artistică: Andreea Munteanu a cucerit aurul la bârnă, la Europenele de la Montpellier

Gimnastică artistică: Andreea Munteanu a cucerit aurul la bârnă, la Europenele de la Montpellier
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    19 Apr 2015   •   17:00
Românca Andreea Munteanu a cucerit medalia de aur la bârnă, duminică, la Campionatele Europene de gimnastică artistică de la Montpellier (Franța), cu o notă de 14,366.

Munteanu a adus prima medalie delegației noastre la Montpellier, acesta fiind, totodată, al 12-lea titlu european la bârnă pentru România, cele mai multe fiind câștigate de Cătălina Ponor, informează Agerpres.

Andreea Munteanu, campioană continentală anul trecut cu echipa la Sofia, în primul an de seniorat, le-a devansat în clasamentul final pe britanica Rebecca Downie, 14,300, și pe Claire Martin, reprezentanta gazdelor, 14,200.

Într-o finală cu mai multe ratări, Andreea Munteanu (care va împlini 17 ani pe 29 mai) a obținut 6,100 la dificultate și 8,266 la execuție. Românca luase aurul la bârnă anul acesta la etapa de Cupă Mondială de la Cottbus. Andreea Munteanu va evolua și în finala de la sol.

×
Subiecte în articol: Andreea Munteanu
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close