Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Turul dintre Oltchim şi Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor, se va desfăşura la Bucureşti

Turul dintre Oltchim şi Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor, se va desfăşura la Bucureşti

Turul dintre Oltchim şi Gyor, din semifinalele Ligii Campionilor, se va desfăşura la Bucureşti
de M.T.    |    21 Mar 2013   •   15:07

Clubul Oltchim a anunţat, joi, că partida tur cu Gyor ETO, din semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, se va juca la Bucureşti, pe 6 aprilie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă.

Potrivit Mediafax, decizia a fost luată din raţiuni economice, sala din Capitală având o capacitate mai mare decât cea din Râmnicu Vâlcea, 5.211 locuri faţă de 3.100.

Abonamentele pentru sala din Râmnicu Vâlcea rămân valabile şi pentru Bucureşti, conducerea clubului urmând să anunţe în cel mai scurt timp preţul biletelor la turul cu Gyor şi modalitatea de achiziţionare a acestora.

„Înţelegem şi noi, la rândul nostru, că va fi greu pentru spectatorii din Râmnicu Vâlcea să se deplaseze la Bucureşti, că acest joc poate însemna un efort financiar în plus, dar pe partea cealaltă ştim şi avem încrederea că suporterii nu îşi vor abandona echipa la greu”, se arată într-un comunicat al clubului.

Altfel, cele două apeluri depuse de campioana României la EHF, în care se solicita schimbarea datei returului cu Gyor, din 11 aprilie, în 13 sau 14, cum era stabilit iniţial, au fost respinse.

În aceste condiţii, manşa a doua a semifinalei va avea loc la Veszprem, pe 11 aprilie, de la ora 20.00.

„Pentru promovarea handbalului feminin, a spectacolului din tribune şi pentru a oferi posibilitatea unui număr mare de spectatori să participe la un eveniment aşa de important ca semifinala Ligii Campionilor, am fost de acord ca echipa Gyor ETO să mute jocul din sala proprie (capacitate de 1.800 de locuri) în sala de la Veszprem (peste 5.000 locuri). Din păcate, aceasta nu este liberă decât în 11 aprilie şi iată astfel motivul pentru care am fost de acord, împreună cu televiziunea, ca jocul să se desfăşoare la acea dată”, şi-a explicat decizia forul european.


×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close