Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Vicepreşedintele Oltchim: ?Nu e adevărat că am rezervat bilete la finala Ligii pentru Guvern şi Parlament? (VIDEO)

Vicepreşedintele Oltchim: ?Nu e adevărat că am rezervat bilete la finala Ligii pentru Guvern şi Parlament? (VIDEO)

Vicepreşedintele Oltchim: ?Nu e adevărat că am rezervat bilete la finala Ligii pentru Guvern şi Parlament? (VIDEO)
Sursa foto: oltchim
30 Apr 2010   •   14:39

Vicepreşedintele Oltchim, Nicolae Luca, a vorbit la Antena 3 despre situaţia biletelor pentru returul finalei Ligii Campionilor cu Viborg şi a dezminţit informaţia că ar fi fost rezervate 400 de bilete pentru reprezentanţi ai Guvernului şi Parlamentului. Oficialii Statului nu ar fi făcut nici o intervenţie pentru a obţine bilete la meci pe gratis, spune oficialul vâlcean.
Parlamentul şi Guvernul României ar fi cerut un număr scandalos de bilete la finala de la Sala Polivalentă. Cu toate că suporterii pot cumpăra doar 4.700 de bilele, conducătorii ţării au cerut clubului vâlcea 400 de bilete. Şi-au anunţat deja prezenta la evenimentul de pe 15 mai preşedintele Traian Băsescu, premierul Emil Boc şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. Aceasta este bomba lansată vineri de gsp, dar dezminţită categoric de conducerea clubului.
Oltchim Râmnicu Vâlcea va disputa finala Ligii Campionilor la handbal feminin cu formaţia daneză HK Viborg. Meciul tur se va disputa, pe 8 mai, în Danemarca, iar returul o săptămână mai târziu, la Bucureşti, în Sala Polivalentă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oltchim Sala Polivalenta bilete
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close