Antena 3 CNN Sport Ciclism: Românul Serghei Țvetcov concurează sâmbătă la Rio, dar nu are bicicletă

Ciclism: Românul Serghei Țvetcov concurează sâmbătă la Rio, dar nu are bicicletă

Ciclism: Românul Serghei Țvetcov concurează sâmbătă la Rio, dar nu are bicicletă
Sursa foto: Foto: Facebook
03 Aug 2016   •   11:47

Rutierul român Serghei Ţvetcov, care va concura sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, este încă în aşteptarea bicicletei sale de cursă, după ce a fost rătăcită de o companie aeriană. 

Ţvetcov a confirmat pentru AGERPRES că bicicleta sa de concurs a rămas la Beijing, unde s-a pregătit înaintea JO 2016, fiind rătăcită de compania Air China. În cele din urmă, bicicleta, în husa căreia se află şi pantofii săi de cursă, a fost trimisă la Paris, de unde ar trebui să ajungă al Rio cu o cursă Air France. 

Serghei Ţvetcov se pregăteşte la Rio cu bicicleta sa de rezervă şi speră ca bicicleta de cursă să ajungă în Brazilia în timp util. 

Rutierul de peste Prut a precizat că oricare va fi situaţia va putea lua startul în cursa de sâmbătă. 

Competiţia la care va lua parte Ţvetcov este cea de şosea, proba de fond, programată să aibă loc sâmbătă 6 august, cu începere de la ora 15,30, ora României. Favoriţii cursei sunt câştigători sau cel puţin protagonişti ai Marilor Tururi (al Italiei, al Franţei şi al Spaniei). Participanţii vor avea de înfruntat aceeaşi lungime de 256,4 kilometri, trecând prin locuri exotice, ca Plaja Ipanema şi Plaja Copacabana. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close