Antena 3 CNN Sport Cine este cea mai căutată sportivă din lume pe Google în anul 2020. Și românii au dorit zilnic să afle detalii despre ea

Cine este cea mai căutată sportivă din lume pe Google în anul 2020. Și românii au dorit zilnic să afle detalii despre ea

Cu ocazia Zilei Intenaționale a Femeii, motorul de căutare Google a dezvăluit cine este sportiva despre care întreg mapamondul a dorit să afle informații. Cine este cea care a ocupat locul 1 în Google Trends, la categoria femei din sport. Dacă în România a fost Simona Halep, la nivel global a fost tot o colegă de-a ei de breaslă.

Cine este cea mai căutată sportivă din lume pe Google în anul 2020. Și românii au dorit zilnic să afle detalii despre ea
01 Iul 2020   •   14:20

Este vorba despre celebra Serena Williams, cea mai titrată tenismenă din toate timpurile. Aceasta a reușit în carieră, până acum 23 de titluri de grand slam și își dorește foarte mult să o egaleze și apoi să o depășească pe deținătoarea recordului la acest capitol, Margaret Court, care are 24.

Ce avere a strâns Serena Williams

În plus, ea mai câștigat 50 de titluri WTA, patru medalii olimpice trei la dublu feminin și una la simplu feminin pentru SUA. Serena Williams este și sportiva care a câștigat cei mai mulți bani din toate timpurile. Ea a fost timp de 319 săptămâni număul 1 mondial.

Astăzi este căsătorită cu fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, cu care are o fiică.

Revista Forbesc i-a estimat averea Serenei Williams la 225 de milioane de dolari și ocupă locul 80 într-un top al femeilor din SUA ca nivel de bogăție. Cariera în tenis i-a adus premii în valoare de 88,6 milioane de dolari, dar renumita sportivă a investit în afaceri care i-au crescut și mai mult averea.

În ultimii cinci ani, Serela a investit în 34 de startup-uri, şi-a lansat propriu brand de haine şi deţine acţiuni la Miami Dolphins şi UFC.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close