Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială FINALA CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Cu ține cine Gigi Becali în finala Mondialului

FINALA CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Cu ține cine Gigi Becali în finala Mondialului

FINALA CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Cu ține cine Gigi Becali în finala Mondialului
Sursa foto: foto: captura Antena 3/ Pixabay.com
15 Iul 2018   •   14:02

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminică, de la ora 18,00 (ora României), pe Stadionul Lujniki din Moscova echipele Franţei, campioană mondială în 1998, şi Croaţiei, care deja a reuşit cea mai mare perfomanţă din scurta sa istorie.

Franţa, care va juca a treia sa finală, după cea pierdută în 2006, în faţa Italiei, ţinteşte consacrarea actualei generaţii, care a ratat titlul european în urmă cu doi ani, pe teren propriu, după o finală cu Portugalia.

Croaţia, a 13-a echipă care joacă finala Cupei Mondiale, reprezintă o ţară de doar patru milioane de locuitori şi intenţionează să ajungă printre cele doar opt ţări care au cucerit trofeul.

De altfe, Croația este și echipa pe care mizează Gigi Becali în mare finală a Mondialului.

"Ca să nu mint eu spun acolo, la rugăciune 'ajută Doamne bine-credinciosului tău popor creștin-ortodox. Acolo, la croați, nu sunt toți ortodocși, sunt catolici, dar sunt 3-4 ortodocși. Spre exemplu, portarul este otodox, că am văzut cum face crucea.

Și atunci, eu care nu am nimic cu Franța, țin cu frații meu care sunt croații", a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în emisiunea News Magazine, de la Antena 3:

×
Subiecte în articol: Gigi Becali
Parteneri
Prognoza meteo 18 martie - 15 aprilie 2024
x close