x close

FINALA CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Cu ține cine Gigi Becali în finala Mondialului

de D.G.    |    15 Iul 2018   •   14:02
FINALA CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Cu ține cine Gigi Becali în finala Mondialului foto: captura Antena 3/ Pixabay.com

Finala Cupei Mondiale de fotbal din Rusia opune, duminică, de la ora 18,00 (ora României), pe Stadionul Lujniki din Moscova echipele Franţei, campioană mondială în 1998, şi Croaţiei, care deja a reuşit cea mai mare perfomanţă din scurta sa istorie.

Franţa, care va juca a treia sa finală, după cea pierdută în 2006, în faţa Italiei, ţinteşte consacrarea actualei generaţii, care a ratat titlul european în urmă cu doi ani, pe teren propriu, după o finală cu Portugalia.

Croaţia, a 13-a echipă care joacă finala Cupei Mondiale, reprezintă o ţară de doar patru milioane de locuitori şi intenţionează să ajungă printre cele doar opt ţări care au cucerit trofeul.

De altfe, Croația este și echipa pe care mizează Gigi Becali în mare finală a Mondialului.

"Ca să nu mint eu spun acolo, la rugăciune 'ajută Doamne bine-credinciosului tău popor creștin-ortodox. Acolo, la croați, nu sunt toți ortodocși, sunt catolici, dar sunt 3-4 ortodocși. Spre exemplu, portarul este otodox, că am văzut cum face crucea.

Și atunci, eu care nu am nimic cu Franța, țin cu frații meu care sunt croații", a spus Gigi Becali, într-o intervenție telefonică în emisiunea News Magazine, de la Antena 3:

Citeşte mai multe despre:

Gigi Becali
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati