Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Mutu ar putea rămâne fără mentor la Fiorentina. Prandelli va prelua naţionala Italiei, după Cupa Mondială

Mutu ar putea rămâne fără mentor la Fiorentina. Prandelli va prelua naţionala Italiei, după Cupa Mondială

Mutu ar putea rămâne fără mentor la Fiorentina. Prandelli va prelua naţionala Italiei, după Cupa Mondială
20 Mai 2010   •   14:18

Antrenorul echipei Fiorentina, Cesare Prandelli, se pare că a ajuns la o înţelegere cu Federaţia Italiană de Fotbal pentru a-l înlocui pe Marcello Lippi după Cupa Mondială din 2010.

Conform Gazzetta Dello Sport, preşedintele FIGC, Giancarlo Abete, i-a făcut lui Prandelli o ofertă la telefon, miercuri seara. Cei doi se pare că au ajuns la o înţelegere, care va fi anunţată public pe 8 iunie, când Italia va pleca spre Africa de Sud.

Abete a declarat precedent că doreşte să dezvăluie viitorul selecţioner al Italiei înainte de Cupa Mondială. Prandelli era dorit şi de Juventus, dar după ce clubul torinez l-a numit antrenor pe Luigi Del Neri, Italia a rămas singura opţiune a tehnicianului.

Aflat deja într-o situaţie dificilă la Fiorentina, ca urmare a suspenderii pentru consum de substanţe interzise, Adrian Mutu ar putea rămâne astfel şi fără mentor. Internaţionalul român ar putea fi antrenat în viitor, în cazul în care rămâne la Fiorentina, de Gian Piero Gasperini, actualul antrenor de la Genoa, care pare favorit să îi succeadă lui Prandelli.

Gruparea Viola mai are şi alte opţiuni, precum Sinisa Mihajlovic, Pasquale Marino şi Marco Giampaolo, mai scrie Gazzetta dello Sport.

Antena3.ro

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close