Antena 3 CNN Sport David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial

David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial

David Popovici îşi donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial luna trecută la Budapesta. Banii care vor fi strânşi la licitaţie vor ajunge la o fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori, care este grav bolnavă.

David Popovici donează casca şi ochelarii cu care a devenit campion mondial
Sursa foto: Hepta/SportPictures / Marian Burlacu/SPORT PICTURES
de Silvia Preda    |    01 Aug 2022   •   18:09

David Popovici, dublu campion mondial la nataţie, donează casca şi ochelarii pentru a strânge bani pentru Florentina Filipovici, fostă vicecampioană mondială la canotaj juniori. Florentina se luptă cu o boală grea, este mamă a trei copii cu vârste între 4 şi 8 ani, iar în prezent nu are unde să locuiască împreună cu fetiţa şi cei doi băieţi, în contextul unei situaţii familiale dificile.

David Popovici face un apel la donaţii. La finalul campaniei (1 - 26 august 2022), unul dintre donatori va intra în posesia căştii şi a ochelarilor lui David, prin tragere la sorţi.

David Popovici îi invită pe fanii săi să doneze

Fundaţia Hope and Homes for Children a demarat deja construcţia unei case cu trei camere pentru Florentina în primăvara acestui an, în satul ei natal din judeţul Suceava, însă este nevoie de fonduri suplimentare pentru finalizarea construcţiei, mobilarea şi utilarea ei, astfel încât să se poată muta cât mai curând împreună cu copiii într-un spaţiu sigur.

Persoanele care doresc să facă o donaţie şi să participe automat la tragerea la sorţi pentru casca şi ochelarii lui David Popovici o pot face pe site-ul hhc.galantom.ro/p/davidpopovici. Donaţia trebuie să fie de minimum 25 lei.

Tragerea la sorţi va avea loc până cel târziu la data de 2 septembrie 2022.

×
Subiecte în articol: David Popovici cască ochelari
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close