Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Atletico Madrid, prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid, prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor

Atletico Madrid, prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor
18 Apr 2017   •   23:35

Atletico Madrid este prima echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor la fotbal, marţi seara, după ce a terminat la egalitate cu Leicester City, 1-1 (1-0), în deplasare, în manşa secundă a sferturilor de finală. 

Finalista de anul trecut a obţinut calificarea graţie victoriei din tur, cu scorul de 1-0. Atletico a deschis scorul la Leicester, prin Saul Níguez (26), dar campioana Angliei a făcut o reprize secundă foarte bună, egalând prin Jamie Vardy (61) şi forţând victoria. 

Gazdele au început bine meciul şi Saul a blocat şutul lui Drinkwater (10), iar apoi Okazaki (21) a tras peste poartă la mingea centrată de Vardy. 

Echipa antrenată de Diego Simeone a deschis scorul prin Saul Niguez (26), care a marcat cu capul din centrarea lui Filipe Luis. A fost golul cu numărul 100 pentru Atletico în Champions League. 

Acelaşi Saul l-a pus la încercare pe portarul Schmeichel (32), cu un şut cu efect de la distanţă. 

Oblak a intervenit salvator la şutul din voleu al algerianului Mahrez (34). 

''Vulpile'' au început în forţă repriza secundă, iar şutul lui Drinkwater (47) s-a dus peste poartă, iar noul-intrat Chilwell a trimis de două ori periculos (51, 52). 

Vardy (61) a restabilit egalitate, după ce Gabi blocase şutul lui Chilwell. 

Gazdele au căutat cu insistenţă măcar golul unei victorii de palmares, dar Ulloa (65), Vardy (68) au fost blocaţi, iar Ndidi (69) a ratat ţinta. 

Vardy (72) nu a reuşit să reia cu călcâiul centrarea lui Mahrez, care a trimis peste poartă din lovitură liberă (76). Tot Vardy a ratat ultima ocazie a partidei (90+3). 

Tragerea la sorţi a semifinalelor va avea loc vineri, la Nyon. 

Știre inițială:

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID. SIMEONE: E important că nu am luat gol acasă

Diego Simeone, tehnicianul echipei Atletico Madrid, a opinat după succesul echipei sale din meciul tur cu Leicester City (1-0), din sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, că meciul retur se anunţă dificil, dar a apreciat foarte mult că madrilenii nu au primit gol pe Vicente Calderon, relatează AFP. 

''Ştiam că va fi un meci dur, dificil, strâns. Prevăzusem că nu vom avea un meci cu multe goluri şi asta s-a întâmplat. Avem avantaj, dar va trebui să ne batem pe terenul lor. Este foarte important că nu am primit gol acasă. Noi am marcat, dar ei sunt foarte puternici la ei acasă. Calificarea rămâne deschisă. În Anglia ne aşteaptă o noapte fantastică de fotbal. Un stadion plin cu suporteri care creează o atmosferă fantastică. Ne aşteptăm la o noapte de fotbal pur'', a declarat Simeone. 

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. Leicester nu a tras niciun şut pe poarta lui Jan Oblak, iar posesia englezilor a fost de doar 36%, dar antrenorul Craig Shakespeare s-a declarat mulţumit de prestaţia jucătorilor săi: ''Avem încă şanse. Vrem să rămânem pe scena europeană, dar va fi o provocare să depăşim o echipă atât de bună. Meciul retur va fi foarte dificil, dar avem statistica de partea noastră pe arena King Power. Fanilor noştri le plac aceste meciuri de Liga Campionilor. Va trebui să ne creăm mai multe ocazii, va trebui să atacăm mai mult ca în seara asta, dar suntem avizaţi de ceea ce trebuie să facem în meciul retur''. 

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. În optimi, Leicester City a eliminat-o FC Sevilla după un 1-2 în deplasare şi un 2-0 pe teren propriu. 

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE.  Atletico Madrid a învins formaţia engleză Leicester City cu scorul de 1-0 (1-0), miercuri seara, pe stadionul ''Vicente Calderon'', într-un meci din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal. 

Atletico, finalista competiţiei în sezonul trecut, s-a impus prin golul marcat de Antoine Griezmann (28 - penalty), după ce tot el a fost faultat în careu de Albrighton.

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. BARCELONA-JUVENTUS, meciul zilei de miercuri

Capul de afiş al zilei de miercuri este partida dintre Barcelona şi Juventus. Italienii au câştigat de o manieră categorică pe teren propriu, scor 3-0, dar cu Barcelona lucrurile nu sunt niciodată atât de simple pe cât par. Nu mai târziu de faza precedentă a competiţie, catalanii au reuşit ceea ce părea imposibil: au câştigat cu 6-1 pe Camp Nou în condiţiile în care pierduseră pe terenul cu PSG cu 0-4.

AS Monaco - Borussia Dortmund este ultimul meci din faza sferturilor UEFA Champions League. Monaco s-a impus în Germania, scor 3-2, însă meciul şi rezultatul din Dortmund au trecut în plan secund. Partida s-a desfăşurat cu o zi mai târziu decât fusese programată din cauza faptului că trei dispozitive explozive au fost detonate în apropierea autocarului Borussiei. Marc Bartra a fost imediat transportat la spital şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

LEICESTER CITY - ATLETICO MADRID LIVE. Programul complet al sferturilor de finală:

LIVE Real Madrid - Bayern Munchen

LIVE Leicester - Atletico Madrid

LIVE Juventus - Barcelona

LIVE AS Monaco - Borussia Dortmund

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close