Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei Germaniei

Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei Germaniei

Bayern Munchen s-a calificat în finala Cupei Germaniei
de M.T.    |    17 Apr 2014   •   10:16

Bayern Munchen rămâne în cursă pentru a doua triplă consecutivă, după ce s-a calificat în finala Cupei Germaniei.

Echipa antrenată de Pep Guardiola a cucerit deja titlul în Bundesliga şi este calificată în semifinalele Ligii Campionilor, acolo unde va întâlni pe Real Madrid

În semifinalele Cupei Germaniei, Bayern a învins cu 5-1 pe teren propriu pe FC Kaiserslautern, echipă din liga a doua, şi va juca în ultimul act împotriva Borussiei Dortmund.

Finala va avea loc pe 17 mai, la Berlin, şi va încheia sezonul în Germania, duelul dintre Bayern şi Borussia fiind şi cel care a deschis actuala stagiune, în iulie anul trecut, când formaţia din Dortmund a câştigat Supercupa Germaniei.

Partida de miercuri nu a avut istoric. Bavarezii au condus cu 2-0 la pauză, graţie golurilor marcate de Bastian Schweinsteiger şi Toni Kroos, pentru ca, în debutul reprizei a doua, Thomas Muller să înlăture orice dubiu privind echipa calificată.

Oaspeţii au redus din diferenţă după o oră de joc, prin Simon Zoller, dar Mario Mandzukic şi Mario Gotze au punctat în ultimul sfert de oră al meciului şi au consfinţit un succes categoric şi o calificare fără probleme pentru bavarezi.

×
Subiecte în articol: Bayern Munchen
Parteneri
Cod galben de vreme rea pentru jumătate de țară
x close