Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Carlo Ancelotti, dat afară de la Bayern Munchen

Carlo Ancelotti, dat afară de la Bayern Munchen

Carlo Ancelotti, dat afară de la Bayern Munchen
28 Sep 2017   •   17:07

Clubul german de fotbal a anunţat oficial joi, pe site-ul său oficial, demiterea antrenorului italian Carlo Ancelotti, venit la club în 2016, în urma înfrângerii suferite miercuri seară la Paris în Liga Campionilor în faţa lui Paris-Saint Germain (0-3).

''În urma unei analize interne a înfrângerii cu 0-3 suferite în Liga Campionilor la Paris, FC Bayern l-a eliberat din funcţie pe antrenorul său principal Carlo Ancelotti'', precizează clubul.

Adjunctul francez al lui Ancelotti, fostul jucător al clubului, Willy Sagnol, preia conducerea interimară a echipei.

Cu câteva minute mai devreme anunţul demiterii lui Ancelotti fusese făcut şi de presa germană.

După înfrângerea suferită la Paris, Karl-Heinze Rummenigge, preşedintele clubului bavarez, anunţa că ''vor trebui trase consecinţe''. ''Este important să inversăm cât mai rapid curba şi să ne prezentăm din nou ca Bayern Munchen'', a adăugat Rummenigge.

Fragilizat după un debut de sezon mediocru al echipei sale, mai ales la nivelul jocului, tehnicianul italian nu a rezistat înfrângerii suferite în faţa PSG, aceasta fiindu-i fatală.

Carlo Ancelotti i-a succedat lui Pep Guardiola în sezonul 2016-2017. Cu tehnicianul italian la conducere, Bayern a câştigat titlul, dar a eşuat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, fiind eliminat de viitoarea câştigătoare, Real Madrid (1-2, 2-4 după prelungiri).

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Bayern Munchen Carlo Ancelotti
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close