Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Premier League: Prima victorie pentru Arsenal, primul eşec pentru Liverpool

Premier League: Prima victorie pentru Arsenal, primul eşec pentru Liverpool

Premier League: Prima victorie pentru Arsenal, primul eşec pentru Liverpool
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Sep 2011   •   19:54

Arsenal a aşteptat patru etape pentru a obţine primul succes în noua ediţie de Premier League. „Tunarii” au învins pe teren propriu pe Swansea cu 1-0, nou-promovata rămânând singura echipă care nu a reuşit încă să înscrie vreun gol în actuala ediţie a campionatului Angliei. 

 
Victoria formaţiei antrenate de Arsene Wenger, la care au debutat noile achiziţii Per Mertesacker, Mikel Arteta şi Yossi Benayoun, a fost adusă de reuşita rusului Arshavin, care a marcat cu cinci minute înainte de pauză.
 
Dacă Arsenal a câştigat pentru prima oară în noul sezon, Liverpool a suferit prima înfrângere din campionat, scor 0-1, pe terenul lui Stoke City. Unicul gol al întâlnirii de pe Britannia Stadium a fost marcat de Walters, care a transformat un penalty în minutul 21.
 
Manchester City îşi continuă startul perfect de sezon, obţinând cea de-a patra victorie din tot atâtea etape. Elevii lui Roberto Mancini au câştigat acasă în faţa lui Wigan, scor 3-0, eroul partidei fiind argentinianul Sergio Aguero, autorul unui hattrick spectaculos prin care „cetăţenii” revin, cel puţin pentru moment, pe primul loc al clasamentului.
 
Chelsea s-a impus cu 2-1 în deplasarea de la Sunderland, goluri Terry şi Sturridge, respectiv Ji Dong-Won, şi rămâne neînvinsă în debutul acestei stagiuni, în timp ce Everton nu a obţinut decât o remiză pe teren propriu cu Aston Villa, scor 2-2, deşi a condus în două rânduri.
 
Umilită în etapa precedentă de Manchester City chiar la Londra, Tottenham a bifat primele puncte în noua stagiune, învingând cu 2-0 în deplasare pe Wolverhampton, prin golurile marcate de Adebayor şi Defoe.
 
Rezultate Premier League, Etapa a 4-a
 
Arsenal - Swansea 1-0
Everton - Aston Villa 2-2
Manchester City - Wigan 3-0
Stoke City - Liverpool 1-0
Sunderland - Chelsea 1-2
Wolverhampton - Tottenham 0-2

 

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close