Antena 3 CNN Sport Fotbal intern A doua "trădare" a lui Dorinel Munteanu? Tehnicianul pune condiţii dure Primăriei pentru a rămâne la "U" Cluj

A doua "trădare" a lui Dorinel Munteanu? Tehnicianul pune condiţii dure Primăriei pentru a rămâne la "U" Cluj

A doua "trădare" a lui Dorinel Munteanu? Tehnicianul pune condiţii dure Primăriei pentru a rămâne la "U" Cluj
Sursa foto: dorinel munteanu
23 Iun 2009   •   19:21

Dorinel Munteanu ar putea renunţa la banca tehnică a Universităţii Cluj pentru a doua oară în nici un an, fostul internaţional fiind dorit de Marian Iancu la FC Timişoara. "Şepcile roşii" s-au eschivat de la retrogradarea în Liga III în ultimul moment, iar acum "Munti" cere un buget consistent de la Primăria Cluj-Napoca pentru a încerca promovarea. Plecarea lui Munteanu i-ar face fericiţi, cu siguranţă, pe ultraşii clujeni, care îl detestă pe antrenor de când acesta a lăsat echipa pentru a merge la Steaua.
Un sezon extrem de slab făcut de Universitatea Cluj care aproape a dus echipa în Liga III l-a făcut pe Munteanu să ameninţe că nu mai rămâne la echipă decât dacă i se asigură condiţii foarte bune pentru sezonul viitor. Primarul municipiului ardelean este dericent, deoarece o altă echipă din aceeaşi serie a Ligii II, FCM Târgu-Mureş s-a clasat pe locul al treilea deşi a avut un buget extrem de modest. Consiliul Local va fi, însă, cel care va decide dacă va da curs cererilor lui Dorinel Munteanu:
?Este vorba în primul rând de bani, condiţiile impuse de Dorinel nu sunt minime, ci necesită un buget mai mare. Acest plan va fi prezentat în şedinţa de Consiliu Local de mâine (n.r. miercuri). Dacă vor fi de acord consilierii, voi avea şi o discuţie cu suporterii, iar la sfârşitul acestei săptămâni vom lua o decizie finală. Mă uit la FCM Târgu-Mureş, care a reuşit o clasare bună deşi avea mult mai puţini bani, în timp ce ?U? Cluj abia s-a salvat de la retrogradare. Din discuţia cu Dorinel, cred că nu fost niciodată vorba de negocieri cu Timişoara, dar am înţeles că are o ofertă de undeva de departe?, a declarat edilul Cluj-Napoca, Sorin Apostol, potrivit
Ziua de Cluj.
Dorinel Munteanu nu a negat discuţiile avute cu primarul Apostol, nici chiar faptul că a impus condiţii destul de stricte pentru a face performanţă cu Universitatea Cluj. Ce nu a vrut fostul antrenor de la CFR Cluj, FC Argeş, FC Vaslui şi Steaua a fost să recunoscă public negocierile cu preşedintele Timişoarei, Marian Iancu, deşi impresarul său "înroşeşte" telefonul discutând cu şefii clubului de pe Bega.
?Am purtat discuţii referitoare la ceea ce se vrea să se facă anul viitor la echipă şi am impus nişte condiţii. Eu vreau să fac performanţă, iar în cazul în care acestea nu vor fi îndeplinite, nu voi mai rămâne la Universitatea?, a spus Munteanu în timp ce ieşea de la discuţia cu Sorin Apostol, informează sursa citată.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close