Antena 3 Sport Fotbal intern Arbitrii rămân iar fără şef. Nicolae Grigorescu şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al CCA

Arbitrii rămân iar fără şef. Nicolae Grigorescu şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al CCA

23 Apr 2009   •   15:12
Arbitrii rămân iar fără şef. Nicolae Grigorescu şi-a depus demisia din funcţia de vicepreşedinte al CCA

Vicepreşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Nicolae Grigorescu, care are şi prerogative de preşedinte al forului, şi-a depus, joi, demisia din funcţia pe care o deţine. Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal va analiza, vineri, de la ora 11.00, la Casa Fotbalului, cererea sa de demisie, informează site-ul oficial al FRF.

Nicolae Grigorescu a preluat prerogativele de preşedinte al CCA până la finalul acestui sezon, acest lucru fiind stabilit la data de 16 aprilie în şedinţa CEx al FRF, după ce Gheorghe Constantin şi-a depus demisia din funcţie ca urmare a arestării sale pentru luare de mită. În locul lui Constantin a fost numit preşedinte interimar Marcel Lică, dar şi numele acestuia apărea în dosarul instrumentat de DNA şi el a decis să se autosuspende şi să-i lase locul celuilalt vicepreşedinte al CCA, Nicolae Grigorescu.

Grigorescu a anunţat după ce a preluat prerogativele de preşedinte al CCA că nu vrea să fie conducătorul arbitrilor, însă dacă i se va cere ajutorul va continua să fie membru în Comisia Centrală. Demisia sa vine după ce arbitrii Marcel Savaniu şi Sorin Corpodean, dar şi Marcel Lică au fost arestaţi joi pentru 29 de zile.

Antena3.ro

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close