Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Astra Giurgiu s-a calificat în al doilea tur preliminar din Europa League, după 2-0 cu Domzale

Astra Giurgiu s-a calificat în al doilea tur preliminar din Europa League, după 2-0 cu Domzale

Astra Giurgiu s-a calificat în al doilea tur preliminar din Europa League, după 2-0 cu Domzale
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    12 Iul 2013   •   08:36

Astra Giurgiu s-a calificat fără mari emoţii în al doilea tur preliminar al Europa League, după ce a reuşit să câştige şi meciul retur cu slovenii de la NK Domzale, scor 2-0.

În prima manşă, disputată în urmă cu o săptămână în Slovenia, elevii lui Daniel Isăilă s-au impus cu 1-0.

Golurile partidei de joi seară, care a avut loc pe Arena Naţională din Capitală, în faţa a doar 1.500 de spectatori, au fost marcate de Dobrovoljci (50), care şi-a trimis mingea în propria poartă după o centrare a lui Măţel, şi Bukari (62), mijlocaşul giurgiuvenilor înscriind din apropiere în urma unei greşeli a portarului Vidmar.

În turul următor al competiţiei, Astra va juca împotriva grupării cipriote Omonia Nicosia, cele două manşe urmând să aibă loc pe 18 şi 25 iulie.

Tot joi seară şi-au aflat adversarele din turul doi preliminar al Europa League şi celelalte reprezentante ale României în această competiţie, Pandurii Tg. Jiu şi Petrolul Ploieşti.

Ploieştenii, câştigători ai Cupei României în ultimul sezon, vor întâlni echipa feroeză Vikingur, care a obţinut o calificare surprinzătoare în faţa lui Inter Turku (Finlanda).

După ce a remizat pe teren propriu (1-1), Vikingur a câştigat returul din deplasare, scor 1-0, printr-un gol marcat din penalty cu 12 minute înainte de final.

Vicecampioana Pandurii va juca împotriva Levadiei Tallinn (Estonia), care a reuşit să întoarcă rezultatul din tur, 0-1, în faţa galezilor de la Bala Town.

Levadia a câştigat cu 3-1, eroul întâlnirii fiind Hunt, autorul unui hattrick care a rezolvat problema calificării după doar 50 de minute.

Astra şi Petrolul vor juca acasă în prima manşă, în timp de Pandurii va evolua în deplasare.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close