Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Bornescu a fost suspendat opt etape, după ce l-a muşcat pe Bawab în meciul Petrolul - Gaz Metan

Bornescu a fost suspendat opt etape, după ce l-a muşcat pe Bawab în meciul Petrolul - Gaz Metan

Bornescu a fost suspendat opt etape, după ce l-a muşcat pe Bawab în meciul Petrolul - Gaz Metan
de M.T.    |    31 Mai 2013   •   15:11

Portarul Petrolului Ploieşti, Mircea Bornescu, a fost suspendat opt etape şi a primit o amendă de 10.000 de lei, după ce l-a muşcat pe Thaer Bawab, de la Gaz Metan Mediaş, în meciul disputat între cele două echipe în ultima etapă a Ligii I.

Decizia a fost luată vineri de Comisia de Disciplină a LPF, care a analizat incidentele de la partida Petrolul - Gaz Metan 1-1, întâlnirea în care s-au acordat şase cartonaşe roşii, două pentru gazde şi patru pentru oaspeţi.

O bătaie generală a izbucnit între jucătorii celor două echipe în minutul 65, după ce Bawab, căzut în teren din cauza unei accidentări, a fost ridicat cu forţa de petrolistul Achim, ajutat de Bornescu, acesta din urmă muşcându-l de umăr pe fotbalistul medieşenilor, care s-a apărat lovindu-l cu pumnii pe portarul gazdelor.

În încăierare s-a implicat şi Cosmin Contra, antrenorul prahovenilor, care avea să fie trimis în tribune de arbitrul Sebastian Colţescu, Comisia de Disciplină dictând împotriva tehnicianului o suspendare de două jocuri şi o amendă de 5.000 de lei.

În afară de Radu Zaaharia, de la Gaz Metan, care a primit a fost suspendat o etapă şi amendat cu 740 de lei, ceilalţi jucători eliminaţi în meciul de la Ploieşti - Geraldo Alves,  de la Petrolul, şi Thaer Bawab, Sergiu Muth şi Cristian Todea, de la Gaz Metan - au primit suspendări de două meciuri şi amenzi între 2.000 şi 5.000 de lei.

De asemenea, cele două cluburi au fost sancţionate cu amenzi de câte 910 lei, în timp ce managerul sportiv al Petrolului, Marius Nicolae, a primit o suspendare de două luni şi o amendă de 10.000 de lei.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close