Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Campioana transferă din liga a doua: Daniel Novac şi Alexandru Iacob au semnat cu Oţelul

Campioana transferă din liga a doua: Daniel Novac şi Alexandru Iacob au semnat cu Oţelul

Campioana transferă din liga a doua: Daniel Novac şi Alexandru Iacob au semnat cu Oţelul
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    10 Aug 2011   •   11:14

După un start de campionat în care Oţelul a obţinut un singur punct în două etape, oficialii gălăţeni s-au implicat pe piaţa transferurilor şi au achiziţionat doi fotbalişti rămaşi liberi de contract după despărţirea de Victoria Brăneşti, Daniel Novac şi Alexandru Iacob, ambii semnând înţelegeri valabile pe câte patru ani, conform Gazetei Sporturilor.

În vârstă de 23 de ani, Daniel Novac a debutat la Inter Gaz Bucureşti, ulterior trecând şi pe la Politehnica Iaşi şi Victoria Brăneşti. În acestă vară, jucătorul a fost aproape de a semna cu echipa bulgară Chernomorets Burgas, însă transferul nu s-a realizat, mijlocaşul ajungând astfel sub comnada lui Dorinel Munteanu.

Alexandru Iacob a fost văzut mult timp drept una dintre marile speranţe de la Steaua, echipă care l-a transferat în 2007. Nu a reuşit însă să se impună în Ghencea, fiind împrumutat la Gloria Buzău şi Victoria Brăneşti. Jucătorul de 22 de ani poate evolua atât ca mijlocaş defensiv, cât şi ca fundaş central şi a făcut parte din naţionalele Under-17 şi Under-19 ale României.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close