Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj a câştigat Supercupa României, după penaltiuri

CFR Cluj a câştigat Supercupa României, după penaltiuri

CFR Cluj a câştigat Supercupa României, după penaltiuri
Sursa foto: Foto: Intact Images
18 Iul 2010   •   23:11

 

Istoria se repetă. La fel ca şi în 2009, supercupa României s-a decis la penaltiuri, iar CFR-ul a câştigat, după ce patru jucători ai Unirii Urziceni au ratat loviturile de la 11 metri.

CFR-ul a început partida cu Unirea Urziceni în forţă, iar după 7 minute tabela se putea modifica. Kivuvu s-a făcut remarcat la primul meci oficial în tricoul clujenilor şi a expediat un şut respins cu greu de Arlauskis. Pe reluare Bielanovici nu a reuşit nici el să-l învingă pe portarul ialomiţenilor. Inevitabilul s-a produs însă 5 minute mai târziu, când acelaşi Kivuvu a punctat pentru 1 la 0 cu un nou şut de la distanţă.

Elevii lui Mandorlini au trecut pe lângă reuşita de 2 la 0 cu un minut înainte de pauză, bara transversală salvându-i pe cei de la Unirea. Repriza secundă a debutat cu un nou gol marca Kivuvu. De această dată însă în proprie poartă, după o gafă de proporţii. (min 53.) Maftei putea deveni omul meciului în minutul 85, însă şutul său a fost respins in extremis de Nuno Claro.

1 la 1 după 90 de minute iar meciul a intrat în prelungiri. Minutul 97 a adus şi tăcerea la Cluj. Marinescu a înscris pentru 2 la 1 în favoarea Unirii după o respingere greşită a lui Cadu. Bucuria elevilor lui Levy nu a durat însă mult. Clujenii au egalat prin Deac în minutul 105, în urma unei erori colective a fundaşilor ialomiţeni.

Egale după 120 de minute, cele 2 echipe au intrat în faza loviturilor de la 11 metri. Mureşan a fost primul care a bătut, balonul fiind respins însă de portarul Unirii. A urmat apoi o serie de ratări spectaculoase, întrerupte doar de reuşitele lui Piccolo şi Emil Dică. Ratările lui Marinescu, Maftei, Brandan şi Petre Marin au semnat însă condamnarea Unirii Urziceni.

Antena3.ro

 

 

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close