Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj a învins Unirea Urziceni cu 3-1. Târgu Mureş a scăpat matematic de retrogradare

CFR Cluj a învins Unirea Urziceni cu 3-1. Târgu Mureş a scăpat matematic de retrogradare

CFR Cluj a învins Unirea Urziceni cu 3-1. Târgu Mureş a scăpat matematic de retrogradare
27 Apr 2011   •   17:50

Într-un duel al fostelor campioane, CFR Cluj s-a impus fără prea mari emoţii, scor 3-1, în deplasarea de la Unirea Urziceni.

Unirea a deschis scorul după un sfert de oră, cu ajutorul lui Sixto Peralta, care a deviat decisiv în propria poartă, o centrare trimisă bine de Pătraş. Avantajul gazdelor nu a durat însă decât 9 minute, până când Nicoară a luat o acţiune pe cont propriu, şi-a întors doi adversari, a şutat de la marginea careului şi l-a învins destul de uşor pe Curcă. Scorul primei reprize a fost stabilit de Kone, care a profitat de o pasă bună dată de Sixto Peralta şi a înscris cu un şut în forţă din 15 metri.

CFR a înscris al treilea gol după un sfert de oră de joc în repriza a doua. În minutul 58, Paul Batin a majorat diferenţa în favoarea CFR-ului, cu un şut din apropierea careului de 6 metri.

În urma acestui rezultat, clujenii se apropie la cinci puncte de locurile europene, în timp ce pentru Unirea Urziceni şansele salvării de la retrogradare sunt minime.

A scăpat totuşi FCM Târgu Mureş, care a învins cu 1-0 pe Astra Ploieşti şi şi-a asigurat matematic un nou sezon în Liga I. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ciprian Vasilache în minutul 6, care a şutat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, la colţul scurt al porţii apărate de Cătălin Grigore.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close