Antena 3 CNN Sport Fotbal intern CFR Cluj va disputa Supercupa cu Unirea Urziceni. FRF scoate din calcul finalista Cupei, Vaslui

CFR Cluj va disputa Supercupa cu Unirea Urziceni. FRF scoate din calcul finalista Cupei, Vaslui

CFR Cluj va disputa Supercupa cu Unirea Urziceni. FRF scoate din calcul finalista Cupei, Vaslui
Sursa foto: cfr cluj
03 Iun 2010   •   15:32

CFR Cluj a reuşit, în acest an, eventul. În această situaţie, Federaţia Română de Fotbal nu era obligată să organizeze Supercupa României. Forul condus de Mircea Sandu a decis totuşi ca acest meci să se dispute. Ceea ce este greu de explicat, însă, este alegerea competitoarelor. Pe lângă CFR Cluj va mai participa la Supercupă Unirea Urziceni, a doua clasată din Liga I, deşi alegerea normală ar fi fost FC Vaslui, finalista Cupei României.
Decizia FRF se va aplica şi în sezoanele viitoare. Astfel, din acest moment, echipa care realizează eventul va disputa meciul pentru câştigarea Supercupei pe teren propriu, în faţa echipei clasate pe locul 2 în Liga I.
"Pe 18 iunie, la Comitetul executiv al FRF, se va decide disputarea Supercupei României, între CFR şi Unirea Urziceni. De acum încolo, echipa care face eventul va disputa Supercupa pe propriul teren, în compania echipei clasate pe locul 2 în campionat. Astfel, noi vom juca în Gruia cu Urziceni pe 18 iulie. Sper să câştigăm şi acest trofeu, avem valoare şi mentalitate de campioni", a spus preşedintele CFR, Iuliu Mureşan, pentru gsp.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close