Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: CFR şi Universitatea Cluj, eliminate de cele două echipe ale Astrei

Cupa României: CFR şi Universitatea Cluj, eliminate de cele două echipe ale Astrei

Cupa României: CFR şi Universitatea Cluj, eliminate de cele două echipe ale Astrei
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    21 Sep 2011   •   23:40

Nici CFR Cluj, nici Universitatea Cluj nu vor juca finala Cupei României în propriul oraş, după ce au fost eliminate de Astra şi de Astra II în 16-imile de finală ale competiţiei.

 
La Ploieşti, Astra a continuat să rămână neînvinsă în mandatul lui Şumudică, impunându-se cu 1-0 în faţa lui CFR Cluj. Prahovenii au înscris singurul gol al meciului în debutul părţii secunde, atunci când Fatai a profitat de o neînţelegere între Mincă şi Rada şi a împins mingea în poartă.
 
Astra II Giurgiu a produs surpriza zilei în Cupa României, reuşind să câştige după prelungiri cu 1-0 în confruntarea cu Universitatea Cluj. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 108 de Budescu.
 
Rapid s-a impus în duelul bucureştean cu Juventus, scor 4-1, deşi nu s-a putut baza pe Herea, suspendat după roşul primit împotriva lui Dinamo, iar Răzvan Lucescu a fost nevoit să urmărească meciul din tribune, din cauza eliminării din aceeaşi partidă.
 
Mihai Roman a deschis scorul în minutul 38, pentru ca acelaşi jucător să dubleze avantajul giuleştenilor exact înainte de pauză. Două goluri ale lui Apostol în partea secundă au dus scorul la 4-0, iar în ultimul minut al întâlnirii, Zaharia a reuşit punctul de onoare pentru Juventus, transformând impecabil o lovitură liberă.  
 
O altă echipă din Liga I care a părsit competiţia este nou-promovata Voinţa Sibiu, eliminată după loviturile de departajare de CS Otopeni, care s-a impus cu 4-3. Sportul Studenţesc a fost învinsă la Galaţi, de Dunărea (1-0), în timp ce Poli Timişoara a câştigat pe teren propriu cu 2-0 în faţa Ceahlăului. Golurile bănăţenilor au fost marcate de Goga şi de Curtean.
 
Scorul zilei, şi al 16-imilor de până acum, a fost reuşit de Pandurii Tg. Jiu. Gorjenii au confirmat debutul excelent de sezon şi au administrat echipei de liga a treia Vişina Nouă o înfrângere cu 5-0. Golurile formaţiei lui Petre Grigoraş au fost reuşite de Batin, care a înscris o dublă, Stromajer, Vranjes şi de fiul antrenorului, Alexandru.
 
Gaz Metan Mediaş a avansat în optimile de finală, după ce a învins în deplasare cu scorul de 1-0 pe CF Brăila, singurul gol al întâlnirii aparţinându-i lui Frăsinescu, în minutul 46.
 
Rezultate 16-imi Cupa României
 
Pandurii Tg. Jiu - Vişina Nouă 5-0
Dunărea Galaţi - Sportul 1-0
CF Brăila - Gaz Metan Mediaş 0-1
Voinţa Sibiu - CS Otopeni 0-0, 3-4 d. pen.
Astra II Giurgiu - U Cluj 1-0 d. prel.
Poli Timişoara - Ceahlăul 2-0
Rapid - Juventus Bucureşti 4-1
Astra Ploieşti - CFR Cluj 1-0

 

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close