Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Cupa României: Petrolul s-a calificat cu emoţii în optimi. CFR Cluj, eliminată

Cupa României: Petrolul s-a calificat cu emoţii în optimi. CFR Cluj, eliminată

Cupa României: Petrolul s-a calificat cu emoţii în optimi. CFR Cluj, eliminată
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    26 Sep 2013   •   08:59

Deţinătoarea Cupei României, Petrolul Ploieşti, s-a calificat cu emoţii în optimile de finală ale competiţiei, după ce a învins la Severin pe Universitatea Craiova cu scorul de 1-0.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Mustivar, în minutul 18, jucătorul prahovenilor învingându-l pe Hotoboc cu un şut plasat, după o pasă primită de la Albin.

Câştigătoare a trofeului în trei ani consecutivi, între 2008 şi 2010, CFR Cluj îşi continuă startul slab de sezon, fiind eliminată în 16-imile de finală.

Echipa antrenată de Petre Grigoraş a pierdut în deplasare cu FC Braşov, scor 1-3, şi părăseşte prematur competiţia.

O reuşită a lui Aganovic, un autogol al lui Rada şi un penalty transformat de Surdu au adus victoria formaţiei de sub Tâmpa, care a irosit o altă lovitură de la 11 metri, prin Iulian Popa, în timp ce clujenii au punctat tot de la punctul cu var, prin italianul Piccolo.

Nicio emoţie în schimb pentru vicecampioana Pandurii Tg. Jiu, care a trecut cu 4-0 pe teren propriu de Farul Constanţa. Dos Santos a deschis scorul pentru gorjeni, pentru ca Shamsin să înscrie de trei ori şi să pecetluiască o calificare lejeră pentru echipa sa.

Tot cu 4-0 a câştigat şi Gaz Metan Mediaş, în faţa celor de la Petrolistul Boldeşti, echipă care evoluează în liga a patra. Golurile ardelenilor au fost marcate de Llullaku, de două ori, o dată din penalty, Markovic şi Avram.

Fostul lider din Liga I, FC Botoşani, a avut nevoie de prelungiri pentru a câştiga în faţa Gloriei Buzău, Cârjan şi Vraciu marcând golurile victoriei moldovenilor cu 2-0.

Marţi obţinuseră calificarea în optimile de finală FC Vaslui, Chindia Târgovişte (liga a treia), Corona Braşov, Viitorul Constanţa, ACS Poli Timişoara, Ripensia Timişoara (liga a cincea) şi Dinamo.

Joi au loc ultimele meciuri din 16-imile de finală: Oţelul - Concordia, Astra - ACS Berceni, Rapid Ceahlăul şi Steaua - Avântul Bârsana.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close