Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dinamo, în inferioritate numerică, zdrobeşte FCM Târgu Mureş, câştigând cu 6-2

Dinamo, în inferioritate numerică, zdrobeşte FCM Târgu Mureş, câştigând cu 6-2

Dinamo, în inferioritate numerică, zdrobeşte FCM Târgu Mureş, câştigând cu 6-2
21 Aug 2010   •   20:03

Maşina de goluri Dinamo nu se dezminte după meciul disputat, în deplasare, în compania celor de FCM Târgu Mureş. Câinii roşii i-au zdrobit pe cei de la Târgu Mureş, cu usturătorul scor de 6-2, ajungând astfel la 18 goluri marcate în cinci partide. Rezultatul este şi mai spectaculos în condiţiile în care elevii lui Andone au jucat în inferioritate numerică după ce Moţi a fost eliminat, în minutul 28, pe motiv că l-a deposedat neregulamentar pe Biţiş, scăpat singur cu portarul.

Scorul a fost deschis de Dinamo în minutul 5. Marius Niculae a şutat, Dănălache a respins în faţă, iar mingea s-a lovit de Borislav Topici intrând în poarta mureşenilor.

Dinamoviştii şi-au majorat avantajul în minutul 9, când Ousmane N'Doye a marcat după o pasă de la Marius Niculae. După marcarea golului, N'Doye şi-a pus o mască pe faţă, ocazie cu care a primit cartonaş galben.

FCM Târgu Mureş a reuşit să înscrie în minutul 30 printr-un penalti transformat de Florin Dan şi acordat după un fault al lui Moţi asupra lui Biţiş. La faza precedentă penaltiului, Moţi a fost eliminat pentru că a faultat din postura de ultim apărător.

Din minutul 53, Dinamo a dus scorul la 3-1, prin golul marcat cu capul de Liviu Ganea în urma unei centrări a lui Torje.

4-1 a devenit scorul pentru Dinamo în minutul 64, când Marius Niculae, care a preluat de lângă Dan Matei, a înscris în poarta lui Dănălache.

Trei minute mai târziu, FCM Târgu Mureş a reuşit să reducă din handicap după ce Vancea a rămas singur cu Naumovski şi a marcat cu un şut la vinclu.

Cătălin Munteanu, intrat în teren în locul lui Marius Niculae, a dus scorul la 5-2 în minutul 88, cu un şut la colţul lung.

În minutul 90, Flavius Moldovan (FCM Târgu Mureş) a fost eliminat pentru un fault asupra lui Andrei Cristea. Tot atacantul dinamovist a reuşit să transforme lovitura de departajare acordată de arbitrul Istvan Kovacs.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Avertizare meteo imediată
x close