Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Dorinel Munteanu s-a întors ca antrenor principal la Universitatea Cluj, aflată la retrogradare

Dorinel Munteanu s-a întors ca antrenor principal la Universitatea Cluj, aflată la retrogradare

Dorinel Munteanu s-a întors ca antrenor principal la Universitatea Cluj, aflată la retrogradare
Sursa foto: dorinel munteanu
23 Apr 2009   •   17:17

Antrenor al echipei din Cluj până când a fost contactat de Steaua şi a plecat de la cârma echipei de liga secundă, fostul internaţional Dorinel Munteanu s-a întors joi şi a început oficial un nou mandat la cârma "şepcilor roşii". Misiunea sa nu este deloc una uşoară, echipa situându-se pe un loc retrogradabil în Liga II. Munteanu consideră că întoarcerea sa la echipă era o datorie morală.
Mandatul lui Dorinel Munteanu nu este, însă, unul de durată. Sorin Apostu, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat că durata contractului nu depăşeşte sfârşitul acestui retur de campionat, potrivit Mediafax.:
"Dorinel Munteanu este, de joi, antrenor principal al "U" Cluj şi a semnat contractul până la sfârşitul sezonului. Dorinel este un profesionist care să ne garanteze rezultate imediate. L-am chemat pentru că are o datorie morală faţă de echipă. E nevoie de un şoc, jucătorii sunt într-o stare de letargie."
Federaţia Română de Fotbal a fost de acord cu întoarcerea lui Munteanu la clubul ardelean, el beneficiind de aceeaşi excepţie de care a beneficiat şi Lăcătuş atunci când s-a întors la Steaua chiar în locul lui Munti.
"Sper să am o discuţie cu suporterii. Nu am fost un trădător. Am acceptat cu mare uşurinţă faptul de a reveni şi a pune umărul la performanţa de obţinut la Cluj. Sunt convins că rezultatele îi vor linişti pe suporteri", a declarat tehnicianul, informează sursa citată.
Munteanu a declarat că ar putea chiar să se întoarcă pe teren, urmând să se pregătească cot la cot cu echipa. Secunzii "Neamţului" vor fi Cătălin Ciorman şi Marius Popescu.
Antena3.ro

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close