Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Farul ? Pandurii 1-1. Norii negri se menţin asupra echipei lui Ion Marin (VIDEO)

Farul ? Pandurii 1-1. Norii negri se menţin asupra echipei lui Ion Marin (VIDEO)

Farul ? Pandurii 1-1. Norii negri se menţin asupra echipei lui Ion Marin (VIDEO)
15 Noi 2008   •   18:59

Constănţenii aveau mare nevoie de victorie, echipa lor reuşind doar 12 puncte în primele 14 etape, iar situaţie din clasamentul Ligii I, este îngrijorătoare pentru elevii lui Ion Marin. De partea cealaltă, cu Sorin Cârţu la timonă, Pandurii dau semne de revitalitate, mai ales după victoria din Cupă, împotriva celor de la U Craiova. Din acest punct de vedere, Farul era echipa mai prospătă, având astfel un uşor avantaj în faţa oaspeţilor.
Jocul din prima repriză a curs spre poarta lui Stanca, Farul fiind cu fundaşii la mijlocul terenului şi atacând în valuri. Elevii lui Cârţu s-au mulţumit să se apere, lansând însă contraatacuri periculoase prin Iordache şi Alex Piţurcă.
Cea de-a doua repriză a fost mai animată, dar nimic spectaculos pentru cei aproape 300 de spectatori prezenţi în tribune. Pandurii deschid scorul în minutul 54, prin Ghindeanu, care confirmă forma bună din ultimele etape. Acesta trage puternic din colţul careului mic şi îl învinge pe Curcă. Echipa lui Ion Marin îşi continuă ofensiva, apasă pedala de accelaraţie, şi reuşeşte egalarea în minutul 69, când Chico a primit o centrare de pe partea dreaptă şi înscrie cu capul, nemarcat din 3 m. Cu toate că au încercat să aducă scorul în favoarea lor, ?marinarii? au fost ţinuţi la respect de adversarii lor, care au părut mulţumiţi cu acest punct obţinut în deplasarea de la Constanţa.
Antrenorul echipei Farul, Ion Marin, a declarat la finalul remizei cu Pandurii că golul marcat de cei din Târgu Jiu a venit după un marcaj "de gură-cască" al jucătorilor constănţeni.?După foarte mult timp am reuşit să aliniem o echipă pe care eu am numit-o matură. Am avut o primă repriză bunicică, în care ei nu au reuşit să-şi creeze ocazii, dar nu am avut luciditatea şi creativitatea de a înscrie. În a doua repriză am luat un gol dintr-un marcaj de gură cască, însă apoi am reuşit să punem probleme din nou?, a spus tehnicianul.
Sorin Cârţu, antrenorul gorjenilor, a spus la sfârşitul meciului că nu ştie dacă ar trebui să se bucure sau să fie supărat pentru punctul obţinut:?În acest moment am o stare confuză, nu ştiu dacă să fiu supărat sau bucuros pentru punct. Este însă un punct care se adună, iar ţelul nostru, în cele două etape care au rămas este să adunăm cât mai multe puncte.?
Pandurii deschid scorul

Farul egalează

Farul: Curcă, Rastovak, Băcilă, Cruceru (Fatai`65), Castro, Mendy, Pătraşcu, Voiculeţ, Maxim, Gosic (Pârvu`65). Antrenor: Ion Marin
Pandurii:Stanca, Ghindeanu (Nalaţi`69), Popete, Ad. Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Fl. Stîngă, Vancea (Simion`75), Orac (Murgan`57), Al. Piţurcă, Iordache. Antrenor: Sorin Cârţu
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Farul Constanta Pandurii Tg. Jiu
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close