Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Gigă Popescu: Dacă ăsta e lotul naţionalei, adio EURO!. "Il Luce" îşi apără fiul: Presiune nejustificată

Gigă Popescu: Dacă ăsta e lotul naţionalei, adio EURO!. "Il Luce" îşi apără fiul: Presiune nejustificată

Gigă Popescu: Dacă ăsta e lotul naţionalei, adio EURO!. "Il Luce" îşi apără fiul: Presiune nejustificată
05 Mar 2010   •   15:19

La o zi după eşecul cu Israel, 0-2 în amicalul de la Timişoara, Gică Hagi, fost jucător al "Generaţiei de Aur" şi selecţioner al României, a declarat că fără schimbări o să avem multe probleme. Fostul său coleg de la naţională şi de la Galatasaray Istanbul, Gheorghe Popescu, a fost însă mai tranşant şi a avertizat că în condiţiile actuale putem să ne luăm adio de la EURO 2012.

"Meciul cu Israel a fost jenant. Unul dintre cele mai slabe jocuri pe care le-am văzut la echipa României. Dacă ăştia sunt fotbalişti de naţională... După ce am văzut în meciul acesta, viitorul nu sună deloc bine. Le reproşez jucătorilor atitudinea pe care au avut-o. Am mai spus de atâtea ori şi o repet, dacă acesta este lotul naţionalei României, ne luăm gândul de la calificare. Cu aşa jucători, adio Euro", a declarat Gică Popescu într-un interviu pentru Evenimentul Zilei.

În apărarea selecţionerului Răzvan Lucescu a sărit tatăl acestuia, Mircea. Antrenorul lui Şahtior Doneţk a spus că nu ar blama echipa României după acest eşec şi că există "prea multă presiune nejustificată, care la un moment dat se transformă în lipsă de luciditate". "Chiar n-aş vrea să comentez mare lucru, fiindcă iar se va spune că am ieşit eu să-l apăr pe Răzvan, că vorbeşte din nou tăticu' şi alte răutăţi de genul ăsta. Dar la noi prea judecă toţi nepoftiţii, care visează să obţină avantaje dintr-o situaţie de acest gen. Oameni care n-au avut succese, fie ca antrenori, fie ca şi conducători. Sfaturi pozitive nu se înghesuie să dea nimeni, dar când e vorba de lucruri negative apar mereu personaje care n-au demonstrat niciodată că sunt capabile de performanţă, de o gândire constructivă", a mai declarat Mircea Lucescu, pentru Gazeta Sporturilor, făcând referire la criticile aduse de Giovanni Becali sau Cornel Dinu selecţionerului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close