Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Hagi, dezamăgit după ce Lucescu jr a afirmat că fotbalul românesc este fragil psihic

Hagi, dezamăgit după ce Lucescu jr a afirmat că fotbalul românesc este fragil psihic

Hagi, dezamăgit după ce Lucescu jr a afirmat că fotbalul românesc este fragil psihic
13 Oct 2010   •   15:58

Gică Hagi l-a criticat pe selecţionerul României, Răzvan Lucescu, după ce acesta a afirmat că fotbalul românesc este lipsit de valoare şi de performanţe.
"Au fost performanţe în trecut, performanţe mari! S-au făcut performanţe mari şi în 70, şi tatăl său, şi-n anii 90. Echipa naţională, formată din românii labili psihic, a fost pe locul 3 în lume! Acum e 46! Ce facem, aruncăm totul sub preş? Ştergem totul? Distrugem tot ce a fost? Nu mai pot să tac, l-am susţinut, dar acum trebuie să-i răspund! Îi vorbeşte un om care a stat 20 de ani la echipa naţională! Uite că sunt şi oameni competenţi în România. Noi am făcut performanţă. Am fost la turnee finale, am câştigat meciuri mari, am câştigat grupe. Şi taică-su a făcut performanţă. M-am săturat să tac şi să îl aud întrebându-se ce performanţe a făcut România", a declarat Hagi la GSpTv.

Lucescu, care declarase după meciul pierdut de România la Paris, scor 0-2, în faţa Franţei, că poporul român este "fragil psihic, cu un tupeu de suprafaţă", a intervenit apoi telefonic şi a declarat că se simte frustrat pentru că mass-media inventează scandaluri în jurul naţionalei şi că declaraţiile făcute de el aveau doar scopul de a ajuta echipa să obţină nişte rezultate.

"Eu îmi cer scuze dacă afirmaţiile mele au fost interpretate ca un atac împotriva cuiva. Nu au fost atacuri la adresa unor persoane care au făcut performanţe. Gică, niciodată nu mi-a trecut prin cap să spun despre tine ceva şi despre alte persoane din sport care au obţinut performanţe mari, care sunt exemple de urmat. Gică, să nu te simţi jignit, nu am spus-o cu niciun scop, cu nicio răutate, am spus-o doar ştiind că aşa este, cu scopul de a ajuta echipa să obţină nişte rezultate, încercând să atrag atenţia că avem nevoie de susţinere înaintea meciurilor", a explicat Lucescu junior.

Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close