Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ilie Stan şi-a dat demisia de la Victoria Brăneşti

Ilie Stan şi-a dat demisia de la Victoria Brăneşti

Ilie Stan şi-a dat demisia de la Victoria Brăneşti
Sursa foto: Foto: Intact Images
20 Apr 2011   •   13:36

Ilie Stan şi-a dat demisia din funcţia de antrenor al Victoriei Brăneşti. Tehnicianul a luat această decizie din cauza situaţiei dificile în care se află echipa ilfoveană, locul 16 în clasament, la numă puncte de Gloria Bistriţa, ocupanta primului loc care asigură şi în sezonul viitor prezenţa în Liga I.

Simt că nu mai pot scoate echipa din situaţia grea în care se află şi drept urmare, trebuie să renunţ”, a spus Ilie Stan, cel care a antrenat la Brăneşti din 2008, reuşind în numai doi ani să ducă echipa din liga a treia până în prima divizie.

„Tocmai ce am fost sunat de la club şi anunţat că Ilie Stan şi-a dat demisia. Mâine urma să avem antrenament, deci cred că atunci vom afla exact care e situaţia la Brăneşti şi cine ne antrenează în continuare. Cu Ilie Stan n-am vorbit”, a declarat Florentin Petre pentru Gazeta Sporturilor.

Situaţia dificilă de la Brăneşti l-a determinat şi pe directorul sportiv Alin Buzărin să renunţe la funcţia sa din club la finalul meciului pierdut cu 2-4 în faţa Pandurilor Tg. Jiu.

×
Subiecte în articol: demisie victoria branesti Liga I
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close