Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Interzis la transferuri! FC Timişoara atacă Liga Campionilor cu jucătorii din lotul actual

Interzis la transferuri! FC Timişoara atacă Liga Campionilor cu jucătorii din lotul actual

Interzis la transferuri! FC Timişoara atacă Liga Campionilor cu jucătorii din lotul actual
Sursa foto: marian iancu
16 Iun 2009   •   15:35

FC Timişoara nu se va putea întări în această vară în vederea turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor, după o decizie a Comisiei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF. Bănăţenii vor trebui să suporte consecinţele după ce nu au plătit datoria de 250.000 de euro faţă de "U" Cluj, în contul transferului lui Dorin Goga, în vara trecută.
Preocuparea principală a preşedintelui clubului de pe Bega era găsirea unui antrenor care să-l înlocuiască pe interimarul Vali Velcea. Decizia CNSL, însă, îi va pica prost cu siguranţă oficialului timişorean, aflat oricum în conflic deschis cu conducerea FRF.
Dorin Goga, atacantul de la care au pornit problemele FC Timişoara, a venit în vara lui 2008 de la Universitatea Cluj, după un sezon foarte bun făcut pentru "şepcile roşii", în ciuda retrogradării echipei. Suma de transfer a fost de 1,2 milioane de euro, anunţă prosport, plus 20% din valoarea unul eventual transfer, dar timişorenii nu au plătit cât trebuia, ci s-au limitat la doar 950.000 de euro.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close