Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Niculae salvează Dinamo în ultimele zece minute ale derby-ului cu CFR Cluj

Niculae salvează Dinamo în ultimele zece minute ale derby-ului cu CFR Cluj

Niculae salvează Dinamo în ultimele zece minute ale derby-ului cu CFR Cluj
Sursa foto: Foto: GSp.ro
05 Noi 2011   •   23:08

Dinamo rămâne lider în Liga I, după o partidă în care i-a trecut glonţul pe la ureche. Bucureştenii au învins cu 3-2 pe CFR Cluj în "derby-ul toamnei", în deplasare, după ce în minutul 80 erau conduşi cu 2-1, iar golul victoriei a venit în minutele de prelungire. În urma acestui rezultat, Dinamo s-a distanţat la 4 puncte de clujeni şi la 5 puncte de Rapid.

Clujenii au început mult mai bine şi au ratat câteva ocazii bune în debutul meciului, însă golul a venit la cealaltă poartă. Cătălin Munteanu a pasat excelent şi l-a lăsat singur cu portarul pe Dănciulescu, iar atacantul nu a greşit în faţa lui Beto. Scarlatache a greşit apoi faultându-l pe Ronny într-o fază în care avea prim-planul, iar Alexandru Tudor a arătat punctul de la 11 metri. Cadu a înscris fără probleme şi a stabilit scorul la pauză, 1-1.

Gazdele au continuat jocul bun şi la reluare, iar Ronny a marcat în minutul 60 şi părea că meciul se îndreaptă spre o victorie a gazdelor. O imprudenţă însă a lui Nuno Diogo în propriu careu l-a obligat pe Alexandru Tudor să arate din nou punctul de la 11 metri. Niculae a făcut 2-2 şi tot el a reuşit "dubla" cu un şut plasat din colţul careului mic în finalul partidei.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close