Antena 3 Sport Fotbal intern Rapid a scăpat de Cesinha şi Grigorie. Cei doi vor juca în Azerbaidjan

Rapid a scăpat de Cesinha şi Grigorie. Cei doi vor juca în Azerbaidjan

05 Ian 2011   •   10:39
Rapid a scăpat de Cesinha şi Grigorie. Cei doi vor juca în Azerbaidjan

Cesinha şi Grigorie părăsesc Rapidul. Cel puţin pentru urmtoarele şase luni, timp în care vor evolua în Azerbaidjan, sub comanda lui Mircea Rednic.

Tehnicianul a negociat personal împrumuturile celor doi cu Dinu Gheorghe şi a reuşit să-l convingă pe acesta să-i cedeze pe Cesinha şi Grigorie pentru o jumătate de an cu opţiune de cumpărare.

Pe lista lui Rednic se mai afla şi Răduţă, însă în cazul acestuia giuleştenii s-au opus. "Dacă vor pleca Grigore şi Cesinha, ei vor trebui înlocuiţi, pentru că pierdem nu doar valoric, ci şi numeric. Grigorie este unul din jucătorii care în opinia mea dădea totul pe teren. Era un candidat serios pentru postul de titular, dar eu nu pot să opresc pe nimeni cu forţa", a declarat antrenorul Rapidului, Marius Şumudică.

Cesinha şi Grigorie nu sunt singurii jucători de care giuleştenii vor să scape. Copos şi-ar dori să-i vândă în această iarnă pe Mardare si pe Ricardo Fernandes.Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close