Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: Nu mă surprinde decizia lui Rădoi. Este o pierdere pentru naţională

Răzvan Lucescu: Nu mă surprinde decizia lui Rădoi. Este o pierdere pentru naţională

Răzvan Lucescu: Nu mă surprinde decizia lui Rădoi. Este o pierdere pentru naţională
15 Oct 2010   •   09:20

Deşi Mirel Rădoi şi-a anunţat decizia de a se retrage de la echipa naţională la televizor, înainte să îi comunice acest lucru selecţionerului, Răzvan Lucescu nu a părut deloc surprins. El a declarat la Fanatik Show că Mirel Rădoi a mai avut această intenţie şi în trecut şi că va încerca să discute din nou cu el.

"Nu sunt surprins, s-a întâmplat de mai multe ori să aibă această intenţie. Am mai avut nişte discuţii cu el, şi după turneul din Ucraina, şi după meciul de la Istanbul, au fost mai multe ocazii când s-a pus această problemă. Nu este o decizie pe care să o accept uşor, Mirel înseamnă un jucător profesionist, care s-a sacrificat, a ştiut să vină la echipa naţională şi să dea ce-i mai bun din el. Voi încerca să mai am o discuţie cu el", a spus Răzvan Lucescu.

Selecţionerul crede că atmosfera negativă din jurul echipei naţionale l-a determinat pe Rădoi să refuze să mai joacă pentru prima reprezentativă. "Este un tip sensibil, un jucător care s-a sacrificat, poate a jucat şi accidentat. Este singurul jucător prezent în toată această perioadă, de când am preluat eu echipa, la toate antrenamente, chiar dacă a avut probleme medicale. Mulţi l-au contestat în ultima vreme, şi din presă, şi nimeni nu s-a gândit că pe teren fiind a ajutat echipa. A şi greşit, dar un jucător care se implică, este imposibil să nu greşească. Este un jucător de bază pentru echipa naţională", a mai spus Lucescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close