Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Răzvan Lucescu: Nu renunţ la naţională. Ce vină am eu pentru eşecuri?

Răzvan Lucescu: Nu renunţ la naţională. Ce vină am eu pentru eşecuri?

Răzvan Lucescu: Nu renunţ la naţională. Ce vină am eu pentru eşecuri?
12 Oct 2010   •   15:52

Selecţionerul României, Răzvan Lucescu, are o veste proastă pentru contestatarii săi, în frunte cu impresarii Ioan şi Victor Becali: Nu pleacă de la echipa naţională nici dacă aceasta ratează calificarea la EURO 2012.

Conform Evenimentului Zilei, Răzvan Lucescu a primit din partea FRF o ofertă de prelungire a contractului, chiar dacă România a alunecat până pe locul 5 în Grupa D - sub noi fiind doar Luxemburg -, cu doar două puncte după primele trei etape. "Nu plec chiar dacă nu ne calificăm. Oferta primită a reprezentat un semn de apreciere. A fost făcută pentru a se şti că trebuie respectată o linie şi este o dovadă de înţelegere a muncii pe care o fac", a declarat Răzvan Lucescu.

El spune că nu este vinovat pentru rezultatele de până acum şi îl contrazice pe Mircea Sandu, care a spus că arbitrajul potrivnic nu ar trebui să fie o scuză. "Cu ce sunt eu vinovat pentru cele întâmplate până acum? Când ştii că munceşti, ce jenă să ai? Împotriva noastră au fost greşeli de arbitraj la fiecare meci. N-avem o forţă uriaşă ca să putem spune că astfel de greşeli comise împotriva noastră nu contează. Dacă nu se marca acel gol din ofsaid, acum meciul cu Franţa ar fi fost 0-0. Nu caut alibiuri, dar au fost greşeli decisive. Nu suntem Argentina, Spania sau Brazilia, să supunem pe oricine", a spus selecţionerul.

Antena3.ro








×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close