Antena 3 CNN Sport Fotbal intern România învinge Letonia la tineret cu 4-1 şi răzbună umilinţa din meciul precedent

România învinge Letonia la tineret cu 4-1 şi răzbună umilinţa din meciul precedent

România învinge Letonia la tineret cu 4-1 şi răzbună umilinţa din meciul precedent
Sursa foto: emil sandoi
14 Noi 2009   •   19:04

Echipa naţională de tineret a României a învins, sâmbătă, reprezentativa similară a Letoniei cu scorul de 4-1, într-un meci disputat la Buzău. Rezultatul permite României să rămână la egalitate de puncte cu Rusia, şi ea învingătoare sâmbătă cu Moldova. Astfel, elevii lui Emil Săndoi rămân cu şanse reale la calificarea la Campionatul European de tineret.
Tinerii lui Emil Săndoi încercau, sâmbătă, să răzbune jenantul 1-5 încasat, în tur, în Letonia, şi s-au prezentat la Buzău cu o mobilizare exemplară. Sburlea a deschis scorul în minutul 10, iar Mihai Costea a dus scorul la 2-0 în minutul 28. Papp a marcat şi el în minutul 43, iar Hora a înscris ultimul gol al românilor în minutul 82, înainte ca Tarasovs să închidă tabela în minutul 90+1, potrivit Mediafax.
"Sunt mulţumit de joc nu şi de rezultat, deoarece am avut multe ocazii, dar nu am reuşit să fructificăm decât patru dintre ele. Pe lângă victorie principalul câştig este că am obţinut trei jucători pentru echipa naţională de tineret la meciul de astăzi, însă nu vreau să le dau numele. După jocul tur din Letonia, fiecare dintre noi s-a aflat într-o situaţie delicată şi am vrut să demonstrăm că acest rezultat a fost doar un accident", a declarat tehnicianul echipei, Emil Săndoi.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: campionat european
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close