"Starul" Dayro Moreno, lăsat acasă de Lăcătuş pentru meciul cu Gaz Metan

16 Apr 2009   •   09:59
"Starul" Dayro Moreno, lăsat acasă de Lăcătuş pentru meciul cu Gaz Metan Dayro Moreno

Columbianul Dayro Moreno, arhicunoscut în fotbalul românesc pentru indolenţa de care dă dovadă pe teren, a primit o nouă lovitură. Atacantul Stelei nu a suportat să fie schimbat în prima repriză etapa trecută, dar acum trebuie să se obişnuiască cu un gând şi mai dur. Lăcătuş nu l-a inclus nici măcar în lotul lărgit pentru meciul din etapa a 25-a a Ligii 1 cu Gaz Metan Mediaş.
Steliştii sunt deja la Mediaş de miercuri seară, dorind să aibă destul timp pentru a se pregăti pentru meciul din acest weekend. Dayro Moreno nu a făcut, însă, deplasarea în Ardeal, ca urmare directă a atitudinii de care a dat dovadă atât cât a stat pe teren în meciul cu Farul, cât şi în momentul în care a fost schimbat. Nu i-a ieşit nimic fostei mari speranţe a fotbalului columbian, dar nu s-a sfiit să se transforme într-un car de nervi când a fost schimbat de Lăcătuş înainte de pauză. Motivaţia oficială, potrivit prosport, este aceea că s-a vrut odihnirea lui Dayro pentru meciul de miercurea viitoare cu CFR Cluj.
Interesant este că, deşi nu a mers la Mediaş columbianul, a făcut deplasarea cu echipa cel care l-a adus la Steaua, fostul manager stelist Adrian Ilie. "Cobra" face parte din delegaţia Stelei pentru a susţine echipa de care s-a despărţit cu aproape un an în urmă.
Antena3.ro

x close