Antena 3 CNN Sport Fotbal intern "Starul" Dayro Moreno, lăsat acasă de Lăcătuş pentru meciul cu Gaz Metan

"Starul" Dayro Moreno, lăsat acasă de Lăcătuş pentru meciul cu Gaz Metan

"Starul" Dayro Moreno, lăsat acasă de Lăcătuş pentru meciul cu Gaz Metan
Sursa foto: Dayro Moreno
16 Apr 2009   •   09:59

Columbianul Dayro Moreno, arhicunoscut în fotbalul românesc pentru indolenţa de care dă dovadă pe teren, a primit o nouă lovitură. Atacantul Stelei nu a suportat să fie schimbat în prima repriză etapa trecută, dar acum trebuie să se obişnuiască cu un gând şi mai dur. Lăcătuş nu l-a inclus nici măcar în lotul lărgit pentru meciul din etapa a 25-a a Ligii 1 cu Gaz Metan Mediaş.
Steliştii sunt deja la Mediaş de miercuri seară, dorind să aibă destul timp pentru a se pregăti pentru meciul din acest weekend. Dayro Moreno nu a făcut, însă, deplasarea în Ardeal, ca urmare directă a atitudinii de care a dat dovadă atât cât a stat pe teren în meciul cu Farul, cât şi în momentul în care a fost schimbat. Nu i-a ieşit nimic fostei mari speranţe a fotbalului columbian, dar nu s-a sfiit să se transforme într-un car de nervi când a fost schimbat de Lăcătuş înainte de pauză. Motivaţia oficială, potrivit prosport, este aceea că s-a vrut odihnirea lui Dayro pentru meciul de miercurea viitoare cu CFR Cluj.
Interesant este că, deşi nu a mers la Mediaş columbianul, a făcut deplasarea cu echipa cel care l-a adus la Steaua, fostul manager stelist Adrian Ilie. "Cobra" face parte din delegaţia Stelei pentru a susţine echipa de care s-a despărţit cu aproape un an în urmă.
Antena3.ro

×
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close