Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj câştigă pe final meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-0

U Cluj câştigă pe final meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-0

U Cluj câştigă pe final meciul cu Sportul Studenţesc, scor 2-0
05 Mai 2011   •   19:32

Universitatea Cluj a învins cu 2-0 pe Sportul Studenţesc într-un meci din etapa a 31-a din Liga I. Echipa antrenată de Ionuţ Badea a marcat ambele goluri în ultimele zece minute, prin Voican şi Boştină, ultimul fiind şi eliminat pentru o ieşire nervoasă la adresa arbitrului.

 
Sportul a început curajos la Mediaş. Ghinga, Maxim şi Irimia au trecut pe lângă gol în primele zece minute, dar, odată cu trecerea timpului, elevii lui Ionuţ Badea au trecut la conducerea jocului, iar Machado a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize, după ce a driblat doi fundaşi şi a tras în Popescu. Portarul bucureştenilor s-a opus şi tentativei lui Delgado de a deschide scorul, pentru ca Matache să se remarce şi el înainte de pauză, când a respins şutul violent al lui Ferfelea.
 
Partea a doua a început cu un gol al echipei lui Gigi Mulţescu, marcat de Ferfelea şi anulat pentru offside, apoi clujenii s-au mutat în jumătatea Sportului, fără a-i da însă emoţii lui Popescu. Emoţii a avut însă portarul Universităţii, Curelea având două ocazii foarte bune, dar Matache a blocat de fiecare dată.
 
La fel cum s-a întâmplat de multe ori în acet sezon, formaţia din Regie a plătit pentru naivitatea sa. După ce Machado şi Adrian Cristea au trecut pe lângă gol în acelaşi minut, clujenii au reuşit în cele din urmă să deschidă scorul prin Voican, jucător pe care Ionuţ Badea l-a introdus pe teren de numai câteva minute. În prelungiri, Boştină a executat impecabil o lovitură liberă şi a făcut 2-0.
 
Bucuria căpitanului „şepcilor roşii”, care a sărbătorit punându-şi tricoul pe cap, fără a-l scoate însă, a dat naştere unui moment neplăcut. Dintr-un exces de zel inexplicabil, Sebastian Colţescu l-a avertizat pe Boştină, care a reacţionat nervos şi i-a smuls arbitrului cartonaşul din mână, sfârşind prin a fi eliminat şi va lipsi astfel în etapa viitoare.
 
U Cluj: Matache - Unguruşan, Abrudan, Pele, Bazzi - Cojocnean, Balde, Boştină, Delgado (Voican 75) - Cl.Niculescu (Ad. Cristea 27), Machado
 
Sportul: Popescu - Beţa (Patriche 73), Raţiu, D.Lung, Maxim - Cr.Irimia, V.Negru, Ghinga (Truţă 85), Ferfelea - M.Nae (Cheţan 22), Curelea.

×
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close