Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj învinge în inferioritate numerică la Bistriţa. Sportul obţine primul punct în deplasare

U Cluj învinge în inferioritate numerică la Bistriţa. Sportul obţine primul punct în deplasare

U Cluj învinge în inferioritate numerică la Bistriţa. Sportul obţine primul punct în deplasare
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Apr 2011   •   19:55

Universitatea Cluj a câştigat meciul din deplasare cu Gloria Bistriţa din etapa a 24-a a Ligii I cu scorul de 4-2, deşi a evoluat mai mult de o oră în inferioritate numerică după eliminarea lui Delgado.

 
Clujenii au dat senzaţia că nu şi-au revenit din euforia de după meciul cu Dinamo şi au fost la un pas să fie conduşi încă din minutul 2, atunci când Keita a trimis peste poartă din apropiere. Elevii lui Ionuţ Badea au dat primele emoţii gazdelor după un sfert de oră, însă lovitura de cap a lui Abrudan a lovit transversala.
 
Tot o lovitură de cap va aduce deschiderea scorului, dar pentru Gloria. Cafasso s-a trezit singur în mijlocul careului clujean la o lovitură liberă şi a reuşit să-l învingă pe Boşneag în minutul 18. Lucrurile păreau a se înrăutăţi şi mai mult pentru oaspeţi, după ce Delgado a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene primite în decurs de numai cinci minute, tehnicianul „şepcilor roşii” fiind nevoit să renunţe la Claudiu Niculescu pentru a-l introduce pe teren pe Cojocnean.
 
Cu un om mai puţin, Clujul a avut un început de repriză secundă fulminant. După ce au scăpat cu bine la ocazia lui Băjenaru, oaspeţii au egalat prin Adrian Cristea minutul 51, Prinţul profitând de ieşirea greşită a lui Albuţ la centrarea lui Unguruşan. Echipa lui Ionuţ Badea a continuat să rămână sus, ocazia lui Machado anunţând practic golul marcat de Pelle în urm unui corner.
 
Bistriţa a revenit în joc prin Cafasso, care a reuşit dubla cu un voleu superb de la marginea careului, apoi Iordache a ratat ocazia de a-i aduce pe bistriţeni în avantaj. Scăpaţi cu bine de iureşul gazdelor, clujenii au revenit în atac şi Adrian Cristea a marcat pentru a doua oară cu un sfert de oră înainte de final.
 
Imediat, elevii lui Nae Manea au înscris prin Cavalli, dar golul italianului a fost anulat pentru o poziţie clară de offside. Menassel şi Szukala, bară, au irosit cele mai importante oportunităţi ale finalului de meci, înainte ca Tony să aşeze mingea în vinclul lui Albuţ în prelungirile partidei.
 
Universitatea Cluj învinge ci 42, acumulând 30 de puncte, cu care urcă pe locul 10, în timp ce Bistriţa rămâne la 27 de puncte şi ocupă poziţia a 13-a.
 
Gloria: Albuţ - Săceanu, Corallo, Szukala, Cafasso - Mărginean (Nalaţi 67), Anton - Keita (D'Agostino 63), Băjenaru (Iordache 50), C. Petre - Cavalli
 
U Cluj: Boşneag - Unguruşan, Abrudan, Pelle, Bazzi - Delgado, Menassel, Boştină (Balde 80), Ad. Cristea - Niculescu (Cojocnean 36), Machado (Tony 71)
 
Victoria Brăneşti - Sportul 1-1
 
Sportul Studenţesc a obţinut primul punct în deplasare în acest sezon, după ce a încheiat la egalitate meciul de la Chajna împotriva Victoriei Brăneşti, prima partidă din etapa a 24-a din Liga I. Ambele goluri au fost marcate în ultimele zece minute. Oprea a deschis scorul după o mare greşeală a lui Viciu, pentru ca elevii lui Gheorghe Mulţescu să egaleze prin Ferfelea în urma unei lovituri libere.
 
În urma acestui rezultat, situaţia Victoriei Brăneşti se complică, ilfovenii ocupând locul 16 cu numai 21 de puncte, în timp ce Sportul continuă să fie ultimii în clasament, cu numai 14 puncte, singurul obiectiv pentru bucureşteni rămânând îndeplinirea baremului de 25 de puncte.
 
Victoria: Stoicescu - Maghici, Sg. Bar, Marincău, E. Nicola - Ispir, Novac (B. Oprea 59), Popa, Todoran, Zuluf (Avram 64) - C. Coman
 
Sportul: Viciu - Patriche (Ciupe 76), D. Lung, Raţiu, Cazan - Postolache (Dobre 83) - Ghinga, T. Bălan (Nae 46), Ferfelea, Cruceru - Curelea

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close