Antena 3 CNN Sport Fotbal intern U Cluj şi Gaz Metan încheie la egalitate, scor 2-2, după un meci spectaculos şi dramatic

U Cluj şi Gaz Metan încheie la egalitate, scor 2-2, după un meci spectaculos şi dramatic

U Cluj şi Gaz Metan încheie la egalitate, scor 2-2, după un meci spectaculos şi dramatic
Sursa foto: Foto: gsp.ro
09 Apr 2011   •   22:59

De-ale Ligii I. Gaz Metan Mediaş a întâlnit pe Universitatea Cluj într-un meci considerat în deplasare pe propriul stadion. Anomalia s-a întâmplat pentru că „şepcile roşii” aşteaptă dinalizarea construcţiei la propria arenă şi, până atunci, îşi joacă meciurile de acasă la Mediaş.

 
Înapoi la normalitate, Claudiu Niculescu a transformat două lovituri libere în decurs de trei minute şi i-a adus în avantaj pe clujeni înainte de pauză. Golurile fostului dinamovist au venit ca o consecinţă a jocului mai bun prestat de elevii lui Ionuţ Badea în prima repriză, în care Machado, Cojocnean şi Bawab au fost aproape să înscrie.
 
Gazul ar fi putut reveni prima oară în meci la mijlocul reprizei secunde, atunci când a beneficiat de un penalty scos de Dan Roman, după un fault în careu al lui Pele. Vedeta medieşenilor, brazilianul Eric, a ratat însă lovitura de pedeapsă. Acelaşi jucător nu a mai irosit următoarea şansă, ivită câteva minute mai târziu, reuşind un golazo care a fcăut mai atractiv finalul de partidă.
 
Insistenţele echipei lui Cristi Puştai au dat în cele din urmă roade în minutul 87, când Dan Roman l-a învins pe Popa şi a egalat pentru Gaz Metan. De parcă dramatismul de până atunci nu ar fi fost suficient, clujenii ar fi putut obţine victoria în prelungiri, dar Tony şi Voican l-au graţiat pe Pleşca, iar golul lui Voican a fost anulat pentru offside.
 
În urma acestui rezultat, Universitatea Cluj urcă pe locul 10 cu 31 de puncte, în timp ce medieşenii ratează ocazia de a o depăşi pe Dinamo şi rămân pe poziţia a 7-a, cu 39 de puncte.
 
U Cluj: M. Popa - Buhuş, Pele, D. Munteanu, Mendy - Cojocnean (Voican 74), Balde, Boştină (V. Gheorghe 80), Ad. Cristea - Niculescu (Tony 66), Machado
 
Gaz Metan: Pleşca - R. Zaharia, Akaki, Markovici (Miclea 63), Trtovac - Bawab, Kubala (Bozeşan 46), Hoban, Pârvulescu - Eric, Aganovic (Dan Roman 46).
 
FC Braşov, învinsă acasă de Gloria Bistriţa
 
FC Braşov a pierdut meciul disputat pe teren propriu împotriva Gloriei Bistriţa, scor 0-1. Unicul gol al meciului a fost marcat de D'Agostino încă din minutul 2, în urma unei greşeli a portarului Hăisan. Deşi până la final echipa de sub Tâmpa a avut numeroase ocazii, printre care şi o bară a lui Ilyeş, tabela a rămas neschimbată.
 
În urma acestui rezultat, Gloria Bistriţa acumulează 30 de puncte şi o depăşeşte în clasament pe FC Braşov, care rămâne cu 29 de puncte.
 
FC Braşov: Hăisan - Ad. Rusu, Goldim, Oros, Cr. Ionescu (Viveiros 35) - Williams, M. Cristescu, Toloza (Hadnagy 54), Ilyes, Chipciu - Cardoso
 
Gloria: Albuţ - Cafasso (Velcovici 40), Szukala, Corallo, Achim - D'Agostino (Iordache 24), Anton, Mărginean, Keita - Nalaţi, Cavalli.

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close