Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Vaslui şi Viitorul vor rejuca partidele disputate cu Rapid, în compania Concordiei Chiajna

Vaslui şi Viitorul vor rejuca partidele disputate cu Rapid, în compania Concordiei Chiajna

Vaslui şi Viitorul vor rejuca partidele disputate cu Rapid, în compania Concordiei Chiajna
Sursa foto: Foto: GSp.ro
06 Aug 2013   •   13:38

Comitetul Executiv al LPF a stablit în şedinţa de marţi ca FC Vaslui şi Viitorul Constanţa să rejoace partidele din primele două etape, când au întâlnit Rapid, în compania formaţiei Concordia Chiajna, care a preluat locul grupării giuleştene în Liga I.

"Comitetul Executiv al LPF a pus în aplicare azi hotărârea TAS privind înscrierea în Liga I a echipei Concordia Chiajna, în locul formaţiei Rapid. S-a stabilit să se rejoace cele două partide disputate de Rapid, cu Vaslui şi Viitorul. Reprezentanţii cluburilor Vaslui şi Viitorul chiar au făcut parte din Comitetul Executiv şi au fost de acord. A fost un vot în unanimitate. La şedinţă au fost prezenţi 10 membri din 11", a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, secretarul general al LPF, Valentin Alexandru.

Oficialul LPF a precizat că baremurile pentru arbitri şi costurile de deplasare ale echipelor vor fi suportate din fondurile Ligii. Nu s-a stabilit însă data la care vor fi reprogramate cele două partide, întrucât "vom aştepta 21 de zile să vedem dacă hotărârea TAS va fi atacată la Tribunalul Federal Elveţian. Dacă Rapid merge mai departe începe altă distracţie, dacă trec însă aceste 21 de zile, hotărârea TAS devine definitivă şi irevocabilă".

TAS a obligat, pe 2 august, FRF să înregistreze Concordia Chiajna în campionatul Ligii I pentru sezonul 2013/2014, în locul Rapid Bucureşti, fiind astfel anulată decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close