Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Mesaj dur transmis de Ana Maria Brânză pentru toți "specialiștii de canapea"

OLIMPIADĂ. Mesaj dur transmis de Ana Maria Brânză pentru toți "specialiștii de canapea"

OLIMPIADĂ. Mesaj dur transmis de Ana Maria Brânză pentru toți "specialiștii de canapea"
Sursa foto: Foto: Facebook / Ana Maria Brânză
09 Aug 2016   •   13:02

Scrimera română Ana Maria Popescu (Brânză), a transmis un mesaj, pe pagina sa de Facebook, tuturor “specialiștilor de canapea” care își dau cu părerea despre ce se întâmplă în competiții precum Jocurile Olimpice sau care critică sportivii.

Pentru un sportiv de performanta, durerea esecului de la JO nu are margini si nu trece niciodata...

Comentariile, acuzele si injuriile 'specialistilor de pe canapea' te socheaza pentru prima data, apoi te obisnuiesti!

Am fost astazi in sala la meciul colegelor de la handbal si pot sa spun doar atat: va inteleg, fetelor! Stiu prea bine cum e sa simti ca tu dai totul si din exterior sa se vada 'ca n-ai chef'. Sa incerci orice e posibil si sa nu intre. Da, se intampla tuturor asta, chiar si celor mari.

Am stat cu ochii-n telefon si cu speranta-n suflet doar, doar Corina va sparge gheata si va obtine prima medalie pentru Romania. Nu a fost asa. Probabil Andreei Chitu nu i s-au uscat lacrimile de ieri si astazi Corina este in aceeasi situatie. Dupa 4 ani de munca... cateva minute si o secunda pot spulbera totul!

Dar pe langa toate astea sa stiti ca suntem tot noi, cei care am obtinut medalii europene si mondiale in ultimii patru ani (ma scuzati, "turnee amicale". Asa cum au ajuns sa fie numite in aceste zile).

Si ce mi se pare ca e cel mai trist, este faptul ca noi intre noi nu ne intelegem si nu ne sustinem. Suntem sportivi cu totii, traim pentru performanta, suntem in aceeasi 'barca'... macar noi sa nu aruncam cu pietre...", a scris Ana Maria Brânză, pe Facebook.

 

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close