Antena 3 Sport JO2016 Legendarul Pele nu va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Legendarul Pele nu va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

de G.S.    |    05 Aug 2016   •   21:38
Legendarul Pele nu va participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio

Pele, legendarul fotbalist brazilian, va lipsi de la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio, unde organizatorii îl invitaseră să aprindă flacăra olimpică pe stadionul Maracana, din cauza problemelor de sănătate.

Pele nu va putea aprinde flăcara olimpică pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro, acuzând probleme de sănătate. Ajuns la 75 de ani, legendarul fotbalist brazilian a urat succes tuturor celor 10.500 de sportivi care vor participa la ediţia cu numărul 31 a Jocurilor Olimpice.

"Dragi prieteni, doar Dumnezeu este mai important decât sănătatea mea. În viaţa mea am avut fracturi, operaţii, dureri, internări, victorii şi înfrângeri, respectându-i întotdeauna pe cei care mă admiră. Sunt responsabil pentru deciziile mele şi am încercat întotdeauna să nu-mi dezamăgesc familia şi poporul brazilian. În acest moment, nu sunt în cea mai bună stare fizică pentru a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice. Ca brazilian, mă rog lui Dumnezeu să-i binecuvinteze pe toţi cei care vor participa la acest eveniment, astfel încât să fie un mare succes şi să se încheie în linişte" a anunţat Pele într-un comunicat.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close